Odesláno 19. června 2020 4 roky Upraveno 19. června 2020 4 roky uživatelem ivan.p Připojení k internetu samozřejmě jde. (WIN10 64 bit) Premium - Family Vodafone Station WiFi 6, CA modul Havířov, Podlesí
Odesláno 19. června 2020 4 roky Teď jsem zkoušel a mě funguje, jakou máš verzi aplikace? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. června 2020 4 roky Upraveno 19. června 2020 4 roky uživatelem ivan.p Už to jde, asi nějaké výpadky. Premium - Family Vodafone Station WiFi 6, CA modul Havířov, Podlesí
Odesláno 20. června 2020 4 roky Mám stejnou verzi, zkus aplikaci resetovat, nebo odinstalovat a znovu nainstalovat, dělá se to v nastavení, Po kliknutí na ikonu aplikace pravým tlačítkem myši. Také pokud si pročteš toto vlákno, tak zjistíš že byly nějaké problémy s antivirem, který to blokoval, tak to zkus zkontrolovat. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 17. srpna 2020 4 roky Pres prohlížeč nejde načíst https://www.horizon.tv/cs_cz/ ani https://www.upc.cz/televize/doplnky/horizon-go/ Upraveno 17. srpna 2020 4 roky uživatelem Jack_6428 Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 17. srpna 2020 4 roky @Jack_6428Normálně mi jde. FF, Chrome, IE, Edge ... Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 17. srpna 2020 4 roky Hmm. Mně to dlouho načítá a pak vyhodí chybu - " Jste offline Nelze zobrazit tento obsah když jste offline. Připojte se prosím k internetu a zkuste znovu. " Což nechápu proč když vše ostatní jde. Upraveno 17. srpna 2020 4 roky uživatelem Jack_6428 Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 17. srpna 2020 4 roky Restartujte si modem. Bohuzel, obcas si (byvale) UPC rozhodne zahrat s IP adresama. Mne nejela na PC ani stranka upc.cz (spojeni timeoutovalo, nenacetl se ani bajt) Upraveno 17. srpna 2020 4 roky uživatelem thornung Super - - Compal CH7465 Brno
Odesláno 18. srpna 2020 4 roky Nakonec to naskočilo samo i když to jde dost pomalu teďka stále. Zkusím ještě restart kdyžtak. Dík. Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 4. září 2020 4 roky Zdravím! Nemá prosím někdo info,proč je nefunkční Horizon Go? Nepředpokládám, že je problém u mě,protože je nefunkční jak přes PC, tak přes mob.aplikaci Android. Díky!
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.