Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Po přidělení výjimky už to přehrává, díky moc Honza

Odesláno

Já si jenom říkám proč předtím to fungovalo normálně a teď jsou na to potřeba výjimky v antivirových ochranäch. 😕

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

V Microsoft Store je dostupná nová verze, která by měla odstraňovat problém s přehráváním při přítomnosti software od společnosti Avast Software s.r.o.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

nová verze stažená ,pořád jenom to zamrzá .Odinstalovaná stará verze nainstalovaná nová verze. Nepomáhá, pořád seto načítá .

Poznámka 2020-04-22 125500.png

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno

A k čemu ty brzdící antivirové programy od třetích stran ?  ve Windows bohatě postačí vlastní zabezpečení 🙂 

• Super
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Teplice
Odesláno

Horizon Go Verze 172.31.4/ Windows 10 Pro CZ/ Avast Premium Security - funguje bez problemu

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odesláno

@Pavel mZatím jste jediný o kom jsem slyšel, že mu to nefunguje. Zkusil jsem na jednom PC a v jedné virtuálce nainstalovat Avast, různá sestavení Win10 a v obou případech též fungovalo. Je funkční po odinstalaci Avastu? Po klasické odinstalaci doporučuji ještě použít https://www.avast.com/cs-cz/uninstall-utility

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Marek 26-já používám ESET Internet Security 13.1.21.0 a Windows 10 verze 2004.

nevím jestli to nějak souvisí ,ale dost často mám téhle problém na modemu 

Stav aktivovaných služeb Částečná služba (pouze US)Funkční

Upraveno uživatelem Pavel m

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most
Odesláno

Musíme přiznat že aplikace Horizonu je jednou z mála věcí které fungují jak bylo nám slíbeno. A taky HBO OD je tam s aktuální nabídkou i když zákaznická linka konsekventně nám lže že OD teprve se připravuje a vyvíjí a filmy a seriály na které ptáme naprosto nejsou přístupné 🤦 a přes appku Horizon jsou a je jeden stejný provider a jedna stejná služba. Dokáže to někdo vysvětlit? 

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague