Návštěvník LE14 Odesláno 30. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 30. listopadu 2012 Zdravim, mám modem Motorola v pronájmu, od kamaráda mám možnost koupit Modem Cisco s wifi (on si ho koupil a přestěhoval se). Budu moct tento modem využívat, když jsem si ho nekoupil přímo já od UPC? Tzn když teď odpojím Motorolu a připojím Cisco pujde mi? Pak bych jim Motorolu vrátil a tím přišel i o měsíční poplatky. Ja je to třeba se servisem, když nepujde net ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frelo Odesláno 30. listopadu 2012 Sdílet Odesláno 30. listopadu 2012 pokud modem byl u upc musis nahlasit na upc id modemu a pripojit na jejich sit upc jej samozrejme na dalku nastavy a zprovozni pokud..zaruka je po 2 roky od koupi ..tzn ze je jedno od koho jsi ho koupil staci dolozit doklad o koupi od toho dotycneho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 1. prosince 2012 Sdílet Odesláno 1. prosince 2012 Jo myslim ze by to melo jit, ale ten druhy modem Motorola ti pak asi odpoji, protoze 2 modemy na jednoho zakaznika jsem jeste nevidel. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 2. prosince 2012 Sdílet Odesláno 2. prosince 2012 Ten kamarád by měl napsat do UPC, že Vám modem přeprodává, uvést nejlépe číslo Vaší smlouvy a kontakt na Vás UPC se s Vámi poté spojí a navede modem na smlouvu a následně můžete poslat modem motorola do Nymburka Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. ledna 2013 Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 Platí tedy, že si můžu objednat službu bez pronájmu/koupě modemu, pokud mám vlastní? Dočetl jsem se, že to možné není, i že to možné je. Tak nevím, co je pravda. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 15. ledna 2013 Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 Otázkou je, co myslíte vlastním modemem. Máte od UPC zakoupený modem Cisco EPC 3208 nebo WiFi modem Cisco EPC 3925, který máte ještě z předchozí smlouvy? A nebo máte jeden ze zmiňovaných modelů koupený od jiného zákazníka UPC? Pokud máte jakýkoliv jiný modem (model, značka ...), tak se nejedná o zakoupený modem od UPC a na takové zařízení vám služby UPC nebudou navedeny a ani by vám nešly pokud by se nejednalo o kabelový modem, ale např. ADSL modem, router apod. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frelo Odesláno 15. ledna 2013 Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 (upraveno) pokud chces mam na prodej od upc modem Cisco EPC 3208 je jeste 20 mesicu u upc v zaruce kupoval jsem EPC 3925 taze mi EPC 3208 prebyva je koupeny ok presunuto Upraveno 15. ledna 2013 uživatelem frelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 15. ledna 2013 Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 alsl> klidne ten modem muzes hodit tady na foru do sekce Bazar. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník gloom Odesláno 14. ledna 2014 Sdílet Odesláno 14. ledna 2014 Mohu se prosím ještě jednou optat, jaký je přesně postup, když kupuju modem z druhé ruky? Mám možnost koupit jeden kus přes inzerát, ale nerad bych, abych měl doma bezcennou krabičku. Takže co vše chtít po majiteli modemu a jak se ujistit, že mi ho UPC "aktiivuje" u mě doma? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 14. ledna 2014 Sdílet Odesláno 14. ledna 2014 prodejce požádej at zavola na infolinku a oznami jim ze prevadi svuj odkoupeny modem ze smlouvy xxxxxx na smlouvu yyyy (tvoji) a pro sichr at to napise i do kontaktniho formulare. ty pak udelej to same. a pro klid duse si od puvodniho majitele rekni o papir potvrzujici odkup modemu, minimalne k nahlednuti, ale lepsi kdyz ti ho necha kvuli zaruce. do dvou dni ti modem prenesou na tvou smlouvu a poslou sms o "navedeni" Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.