Návštěvník gloom Odesláno 14. ledna 2014 Sdílet Odesláno 14. ledna 2014 Děkuji moc za vyčerpávající odpověď, ale jak tak na to koukám, tak kvůli ušetřené pětistovce se dohadovat s prodávajícím, který je ode mě skoro 400km, to si snad raději koupím nový. Stejně bych si ho raději pronajal, ale cálovat skoro 700,- za to, že mi jej vymění za starý, ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 14. ledna 2014 Sdílet Odesláno 14. ledna 2014 Pokud jde o wifi modem, tak ho radeji kup od UPC, ty Cisca 3925 jsou uz zastarale. Jinak prodejce vzdy predem zadej aby ti zaslal seriove cislo modemu, ktere je na stitku zespodu modemu pod oznacenim S/N, pak si zavolas, nebo napises na UPC a to cislo si tam overis, zda byl modem odkoupen a zda neni momentalne na aktivni smlouve. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník gloom Odesláno 14. ledna 2014 Sdílet Odesláno 14. ledna 2014 Jj, jde o cisco viz: http://pc.bazos.cz/inzerat/31135309/UPC ... SIS-30.php Každopádně děkuji a snad si teda raději koupím nový Technicolor, ikdyž ty 2tácy ..... Nu, co už. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 16. ledna 2014 Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Za ty prachy se to nevyplati, kilo das za postovne a dalsi kilo za postovne pri vraceni stareho modemu, a mas usetrne 4 stovky a stary nemoderni modem. Kdezto Technicolor ti technik UPC prveze zadarmo (samoinstalace) a jeste odveze stary modem. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník gloom Odesláno 17. ledna 2014 Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Jj, došel jsem ke stejnému názoru a tak mi v úterý přinese technik nový technicolor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.