Odesláno 6. dubna 2020 5 let Chce to nainstalovat nejaky Ad blocker, blokator reklam. Na internetu je jich mnoho, vyse zminene nebo dalsi, jako Ghostery. Vetsina z nich je pouzitelna pro bezne prohlizece. Upraveno 6. dubna 2020 5 let uživatelem Tube Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 6. dubna 2020 5 let @jami No a kdo s PC opravdu umí? Důležitá je chuť se učit. Třeba tím, že se zeptáte, dáváte najevo, že vás to zajímá a chcete se něco nového přiučit. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 6. dubna 2020 5 let 2 Marek-26: díky 2 Shitler: nezklamals 2 bepee: shitlerovatíš, nezevšeobecňuj. Proč by kdo chodil na pochybné stránky, když máme péčko na UPC, někde okolo 190 výš, ne? :-) S prvním PC jsem pracoval v 1988 a dodnes mi jich prošlo pod rukama spousta, všechny jsem si stavěl sám. Jistě, jsem lama a nemám u PC co dělat. - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 6. dubna 2020 5 let Tak iDnes, nebo Lidové noviny asi nebudu pochybné stránky, spíš mě překvapuje se to na takových webech vůbec objevuje, i když při tom množství reklamy co tam mají se to už asi nedá uhlídat. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 6. dubna 2020 5 let reklamu si tam určitě nedávaj sami, ale cpe jim to tam jejich reklamní partner automaticky přes nějakej systém ale lízt na web bez nějakýho adblocku je sebevražda 😮 nebo spíš kompovražda... prostě je to nezodpovědný, antivir ve windows si snad taky moc lidí nevypíná 🙄 někdo si z vlastní iniciativy instaluje i nějaký další programy pro účely ochrany na internetu - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 6. dubna 2020 5 let @ Medvěd Hele, brumlo - stejně, jako si každý uživatel PC musí vyřešit nějaký antivir a spoustu dalších věcí, tak si holt musí vyřešit i blokování reklam (pokud mu vadí). A jestli to sám nezvládne - což není žádná ostuda - pak si holt musí zavolat někoho, kdo to udělá za něho :P - - - - -
Odesláno 6. dubna 2020 5 let 2 tomus: právě to mě také překvapilo 2 slamb: ok, ovšem jsou weby, které tě na svůj obsah nepustí s adb*okem. A nemusí jít jen o "pochybné" stránky, např takové titulky.com to vyžadují také a takových je víc. Nakonec reklama je dnes běžným "barterem" za obsah. Otázka je, co je to za reklamu a kdo za její zařazení do "balíku" zobrazovaných reklam odpovídá a zda-li je možné, aby takto a z těchto (solidních, ehm, ehm) webů legálně zobrazovaná reklama mohla být pro někoho nebezpečná. 2 Shitler: tvá škoda, že buď nerozumíš psanému textu, nebo to celé nečteš či co a přesto máš nutkavou potřebu dělat chytrého. Někteří pochopili. - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 6. dubna 2020 5 let pokud je nějakej web natolik voprsklej, že někomu zakazuje přístup, tak tam prostě nelezu 😮 ale zrovna titulky.com fungujou bez problémů, používám adguard doplněk do prohlížeče https://adguard.com/ - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 6. dubna 2020 5 let Když jsme u toho, tak reklamu beru jako součást "platby" za "obsah". V blokátoru reklamy blokuji jen ty nejhorší. Zbylé nechávám, jelikož je to lepší, než platit za článek, kdy po líbivém začátku ve zbytku nejsou nové či zajímavé informace. A že bych něco konzumoval pravidelně, abych si to předplatil, to se též říci nedá. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 6. dubna 2020 5 let @ Medvěd Tvým myšlenkovým pochodům opravdu rozumět nelze, sorry... - - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.