Odesláno 8. dubna 2020 5 let Při pokusu něco přehrát vyskočí hláška: Nastala chyba v přehrávání, zkuste to prosím později. (5.1). Aplikaci jsem reinstaloval, telku restartoval. Nepomohlo. Měl by někdo nějaký nápad? Díky.
Odesláno 11. dubna 2020 5 let U mne zatím OK. Připojeno přes LAN.(Sony KD-43XF7596). Pouze čas od času chce opětovnou registraci když se to nejméně hodí. Ale přišel do moje UPC do mého účtu email se změnou přihlašování do HboGo jestli to nemá s tím souvislost třeba? Určitě jste ho dostali taky ....od 1. června 2020 se již nebude možné ke službě HBO GO přihlašovat stejným uživatelským jménem a heslem jako do samoobsluhy Moje UPC......... Upraveno 11. dubna 2020 5 let uživatelem becvys Super Super ALLinONE Compal CH7465 Karlovarský kraj
Odesláno 11. dubna 2020 5 let @becvys Jo, registraci na HBOGO jsem udělal. Přihlášení je ok, procházení je ok. Jen přehrávání ne. Na PC mi to funguje normálně. Telku mám Sony A8F.
Odesláno 12. dubna 2020 5 let Tak včera jsem to zase zkoušel a přehrávání k mému překvapení opět fungovalo.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.