tomus Odesláno 11. prosince 2012 Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 Dnes me prisel od UPC informacni email: Vážený kliente, rádi bychom Vám oznámili, že od 11. 12. 2012 dojde u Vaší emailové schránky k následujícím vylepšením: · Navýšení kapacity schránky na 5 GB · Možnost zasílat přílohy až do velikosti 100 MB · Velice snadné použití s dalšími e-mailovými účty Gmail, Hotmail a Yahoo, možnost načítat zprávy z těchto účtů pomocí UPC Mailboxu · Možnost využít funkce „Táhni a pusť“ · Jednoduché propojení se sociálními sítěmi LinkedIn, Twitter a Facebook Ke změně dojde zcela automaticky, není třeba nové parametry nijak aktivovat. Děkujeme za přízeň, věříme, že Vás výše uvedená vylepšení emailové schránky potěší. Vaše UPC Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 11. prosince 2012 Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 že se na to nevyprdnou a radši neřešej upload Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojmax Odesláno 23. prosince 2012 Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 To je pěkné, že zlepšili e-mailovou schránku. Stále ale přetrvává problém, že pokud odešlu/pošlu zprávu přes upcmail, zpráva putuje až půl hodiny, než konečně dorazí, což je celkem zásadní problém. Citovat Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frelo Odesláno 23. prosince 2012 Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 to jeste nekdo takovy nesmyslny email pouziva ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 23. prosince 2012 Autor Sdílet Odesláno 23. prosince 2012 Ja jo a funguje vpohode. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník upcman Odesláno 24. prosince 2012 Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 Ten novy email uz bol nasadeny priblizne pred 2 mesiacmi aj na Slovensku. Vobec sa mi nepaci, je neintuitivny, mohli tam nasadit lepsie rozhranie. Ako hlavny email vyuzivam gmail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 24. prosince 2012 Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 ke stejnejm účelům se dá využívat i bezplatná služba... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kema Odesláno 31. prosince 2012 Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 No to je dobrý. Moje přihlašovací údaje do WebMailu jsem zapomněl a tak jsem volal na technickou podporu abych se s nimi poradil a problém vyřešil, jelikož u přihlašovacího formuláře není možnost zaslání nového hesla. Od té doby co je nový "mejlový" systém mi totiž nechodí ze schránky UPC do gmailu pošta. Celé roky to šlo bez problému. A najednou to nejde. Do schránky se nedostanu - nevím už heslo, to nemám možnost si nechat poslat a navíc jsem zjistil že tu nemají ani možnost vytvoření nové schránky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 31. prosince 2012 Sdílet Odesláno 31. prosince 2012 Strana 3 ceníku, E-mailové služby: Změna hesla http://www.upc.cz/pdf/Cenik_od_20130101.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. ledna 2013 Sdílet Odesláno 16. ledna 2013 Dlouhou dobu jsem nepoužíval E-mailové adresy od UPC a když jsem se nyní chtěl po té době znovu přihlásit a udělat pořádek v účtech a adresách, tak to nešlo i když jsem uváděl přihlašovací údaje, které mi byly před dávnem poskytnuty, ani přístup do Webmailu UPC nebyl možný. Přes kontaktní formulář jsem technický problém popsal (včetně přihlašovacích údajů) a zaslal na UPC. Ihned druhý den od zaslání mi technik datové podpory UPC zaslal správné přihlašovací údaje (s tím že změnil přihlašovací heslo) a popsal údaje k přihlášení. Rázem funguje přístup přes Webmail, který se mi musím říct opravdu líbí a samozřejmě fungují i přístupy na E-mailové účty nakonfigurované přes poštovního klienta (v mém případě MS Outlook). Takže to co nefungovalo, ihned po kontaktu podpory UPC opět funguje. Nemůžu si na ně stěžovat. A to, že jsem nechal účty ležet delší dobu u ledu (využíval jsem jiný primární E-mailový účet) a nezajímal se o ně, byl jenom můj problém a můj nepořádek i proto, že jsem v těch účtech po novém přístupu našel informační zprávy-letáky od společnosti informující o změnách.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.