Návštěvník Jaku Odesláno 6. února 2013 Sdílet Odesláno 6. února 2013 Možná nás chtějí nenásilně přemluvit k novém rozhraní. Navíc mi v některých částech přijde jako ještě ne zcela doladěné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 6. února 2013 Sdílet Odesláno 6. února 2013 Zatím jsem se nerozhodl... Apropó, jak dlouho nám asi ponechají @karneval.cz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 6. února 2013 Sdílet Odesláno 6. února 2013 To by mne také zajímalo. Mám také leckde ještě uvedenu adresu @karneval.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 6. února 2013 Sdílet Odesláno 6. února 2013 Proč by nenechali? Teoreticky je to stojí navíc jen udržovací poplatek za správu domény. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Schimi Odesláno 21. září 2015 Sdílet Odesláno 21. září 2015 Dnes mi UPC vytvořilo e-mailovou schránku na webmailu a zaslali mi předvolené uživ. jméno a heslo. Poradíte jak změnit heslo a uživ. jméno? (teď mám sedmimístné číslo@upcmail.cz) Nikde jsem to v nastavení nenašel, pouze -nastavení-uživatel-osobní údaje mám u zobraz.jména,křest.jména a příjmení předvyplněno "sedmimistné číslo@upcmail.cz. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 20. února 2016 Sdílet Odesláno 20. února 2016 Hledal jsem dost dlouho, i když ne těch 5 měsíců , ale stejně jsem místo kde změnit adresu nenašel. Ani ve webmailu, ani ve službě Moje UPC. Jediné co mi funguje je ve webmailu Nastavení/E-mail/Vlastnosti záložka "Psaní zpráv". Tady si můžu vybrat "Výchozí adresa odesílatele:", ale jen z těch kdysi nastavených. Kde změnit tyto aliasy opravdu nemohu najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 20. února 2016 Autor Sdílet Odesláno 20. února 2016 Mam dojem ze se to dalo menit tady: https://registrace.upc.cz/selfcare/# ale ted nemam po ruce prihlasovaci udaje , takze to nemuzu overit. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 20. února 2016 Sdílet Odesláno 20. února 2016 Potvrzuji, je to tak. Tady se dají vytvořit aliasy i spravovat rodinné účty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novcze Odesláno 14. dubna 2017 Sdílet Odesláno 14. dubna 2017 teď nefunguje upcmail, zrovna když čekám mail wtf. Citovat Basic - Základní, Sport Compal CH7465 Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.