Odesláno 6. února 2013 12 let Možná nás chtějí nenásilně přemluvit k novém rozhraní. Navíc mi v některých částech přijde jako ještě ne zcela doladěné.
Odesláno 6. února 2013 12 let Zatím jsem se nerozhodl... Apropó, jak dlouho nám asi ponechají @karneval.cz ?
Odesláno 6. února 2013 12 let To by mne také zajímalo. Mám také leckde ještě uvedenu adresu @karneval.cz
Odesláno 6. února 2013 12 let Proč by nenechali? Teoreticky je to stojí navíc jen udržovací poplatek za správu domény.
Odesláno 21. září 2015 9 let Dnes mi UPC vytvořilo e-mailovou schránku na webmailu a zaslali mi předvolené uživ. jméno a heslo. Poradíte jak změnit heslo a uživ. jméno? (teď mám sedmimístné číslo@upcmail.cz) Nikde jsem to v nastavení nenašel, pouze -nastavení-uživatel-osobní údaje mám u zobraz.jména,křest.jména a příjmení předvyplněno "sedmimistné číslo@upcmail.cz. Děkuji.
Odesláno 20. února 2016 9 let Hledal jsem dost dlouho, i když ne těch 5 měsíců , ale stejně jsem místo kde změnit adresu nenašel. Ani ve webmailu, ani ve službě Moje UPC. Jediné co mi funguje je ve webmailu Nastavení/E-mail/Vlastnosti záložka "Psaní zpráv". Tady si můžu vybrat "Výchozí adresa odesílatele:", ale jen z těch kdysi nastavených. Kde změnit tyto aliasy opravdu nemohu najít.
Odesláno 20. února 2016 9 let Autor Mam dojem ze se to dalo menit tady: https://registrace.upc.cz/selfcare/# ale ted nemam po ruce prihlasovaci udaje , takze to nemuzu overit. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 20. února 2016 9 let Potvrzuji, je to tak. Tady se dají vytvořit aliasy i spravovat rodinné účty.
Odesláno 14. dubna 2017 7 let teď nefunguje upcmail, zrovna když čekám mail wtf. Basic - Základní, Sport Compal CH7465 Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.