Návštěvník Rudolf Hnis Odesláno 12. prosince 2012 Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 Zdravím, umí EPC3925 v případě více veřejných IP jednu NATovat a ostatní předat bez NATování dál? A nebo se musí routování komplet vypnout a přenechat to nějaké kompetentnější krabičce? Všechny IP jak v home tak business službách jsou dynamické, že? Za statickou se platí ta nekřesťanská částka okolo 250 Kč, že? Předem děkuji za odpovědi. Věřím, že se to dá někde najít, ale mě se tak strašně nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. prosince 2012 Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 možná blbej dotaz, ale kde chceš vzít víc veřejnejch ip adres? Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Rudolf Hnis Odesláno 12. prosince 2012 Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 Já jsem celou dobu žil v tom, že UPC u 60ky dává tři a u 120 dává pět nebo šest... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. prosince 2012 Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 tohle platilo dřív, nejvíc šlo mít 3 a valit přes switch, možná to tak ještě někomu funguje IPv4 už se dokupovat nedají a tak s nima všichni poskytovatelé šetřej, jak nejlíp uměj... buď rád, že nejsi za natem jako zatim teď já ale upc má určitě ještě dost velký zásoby, tak snad taková situace nehrozí... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Rudolf Hnis Odesláno 12. prosince 2012 Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 Kdyby mě dali za NAT, tak bych je poslal někam... Akorát mám takovej pocit, že když jsem to někdy před čtvrt rokem objednával, tak to tam ještě bylo... Njn, pocit... Tak díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. prosince 2012 Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 až zavedou IPv6, tak každej dostane svůj rozsah a bude si moct připojit třeba i lednici Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Rudolf Hnis Odesláno 12. prosince 2012 Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 No každopádně jsem se teď díval do business ceníku a je tam 5) Pevná IP adresa 168,07 Kč Maximálně 5 pevných IP adres pro Fiber Business 32, Fiber Business 60, Fiber Business 80, Fiber Business 120 Což sice nedává úplně smysl, ale pokud by to smysl dávat mělo, tak si k té jedné veřejné statické můžu doobjednat ještě čtyři další po 168 Kč. Tím se vracíme k mé původní otázce... Než bude IPv6 široce použitelná, to ti před ten jeden NAT dají možná ještě další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 12. prosince 2012 Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 5) Pevná IP adresa 168,07 Kč Maximálně 5 pevných IP adres pro Fiber Business 32, Fiber Business 60, Fiber Business 80, Fiber Business 120 Než bude IPv6 široce použitelná, to ti před ten jeden NAT dají možná ještě další já bych za to ty peníze teda nedal nat u IPv4 zůstane, ale příští rok už bude IPv6, takže pohoda Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Rudolf Hnis Odesláno 12. prosince 2012 Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 Tak kdybych ji potřeboval kvůli ledničce, taky bych ty prachy za to nedal, ale v mém případě by i ty dvě stovky s DPH znamenaly velkou úsporu oproti výchozímu stavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 12. prosince 2012 Sdílet Odesláno 12. prosince 2012 Hledal jsem na webu UPC informaci o poctu IP adres u jednotlivych tarifu a nic jsem nenasel, drive to byvalo ve specifikaci sluzby, ale nyni uz je tam je nejake povidani a nic konkretniho. Vite nekdo jak to aktualne je Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.