Odesláno 8. dubna 2020 4 roky Dobrý den. Nemohu se celý den dovolat na UPC linku, tak se zeptám zde. Ukončil jsem k 1.4. UPC televizi. Mám CA modul. Kam ho mám odeslat? Našel jsem nějakou adresu v Pohořelicích, ale funguje v těchto dnech? Nerad bych, aby se mi zásilka vrátila. Díky za info. Basic Basic+ - - Brno
Odesláno 8. dubna 2020 4 roky https://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/obecne-dotazy/dotazy-ke-smlouve/vraceni-zarizeni/ - - - - -
Odesláno 8. dubna 2020 4 roky @marek-81Ano, zašlete do Pohořelic. Je to jediné místo pro vracení zařízení. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 10. května 2020 4 roky Od 29.4.2020 bude pobočka opět otevřena. Tak konečně půjde vrátit zařízení v Mostě. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 10. května 2020 4 roky před 2 hodinami, Pavel m napsal: Od 29.4.2020 bude pobočka opět otevřena. Tak konečně půjde vrátit zařízení v Mostě. Neměl by tam být spíše minulý (pobočka byla otevřena) a přítomný čas (zařízení jde vrátit). Upraveno 10. května 2020 4 roky uživatelem technik - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 10. května 2020 4 roky Technik- poslední dobou ten internet od vás, katastrofa.Tak mě laskavě nechytejte za slova. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 10. května 2020 4 roky Vy pořád tvrdíte, že od nás je všechno katastrofa, možná, neumím říci kde je co za problém v Mostě. Už jste si zavolal na servis? Bez toho se nedá říci proč to u vás stále blbne ... Ale co umíte nejlépe je "CTRL C" a "CTRL V" . Posílat informaci 10.5.2020 že bude 29.4.2020 otevřena pobočka v Mostě je ale celkem úsměvné, Üprava časování by vám moc času nezabrala ... - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 10. května 2020 4 roky On Pavel rád používá "CTRL C" a "CTRL V" a také většinou zapomene dole kliknout na tlačítko "Vložit jako neupravený text", takže text jeho zprávy je pak často i 10x vetší, než by musel být. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 10. srpna 2020 4 roky Zdravím, přestěhoval jsem se do bytu, kde má majitel UPC služby na sebe, aby nemuselo probíhat přepojovaci martirium s každým novým najemnikem. Hloupě jsem žil v domění, že spojením UPC a Vodafone, když si řeknu o TV, že to bude ta UPC, která funguje jen připojením k internetu bez zásuvky, která je v jiné místnosti. kdyz přijel technik s Kaonem, neuvědomil jsem si to a bohužel převzal. Potom, co mi došla moje chyba, že je mi tahle věc úplně k ničemu, začal jsem řešit zrušení služby. Chápu, že to musí zrušit majitel, ale jde mi o odeslání TV boxu. Budu ho posílat poštou s vyplněným formulářem od majitele. Můžu to normálně z pošty doporučeně odeslat já? (Bývají tam údaje odesílatele) Technik mi k tomu přidal i koax kabel, který se do originální krabičky nevejde. Mám ho odesílat také? Budu rád za rady, ať to zvládnu napoprvé bez problémů. Btw člověk v prodejně VF mi tvrdil, že pro zařizování služby musím mít od majitele plnou moc ověřenou, že nestačí jen podepsána. Nevím, přijde mi to jako blbost. Když jsem řešil odpojení služeb u babičky, stačilo jen, že mi to podepsala, ale tehdy jsem to řešil osobně na Zavišce.
Odesláno 10. srpna 2020 4 roky @TomTom93Zdravím, zatím jsou Vodafone TV a UPC TV dvě rozdílné služby. Ještě nemají ani UPC a VF stejné systémy (přechod je postupný). Je zde možnost si nechat vybudovat zásuvku v druhé místnosti nebo natáhnout dlouhý kabel. Odeslat můžete i Vy, koaxiální kabel zasílat nemusíte (účastnická šňůra je ve vlastnictví majitele smlouvy). U VF (mobilní a IPTV služby) to bude asi jinak, ale u exUPC služeb zatím není nutné mít úředně ověřenou plnou moc. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.