Návštěvník Mats Odesláno 13. prosince 2012 Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 Dobrý večer, Mám malý problém, potřebuji poradit jak na něj. Přešel jsem z OS W7 na W8 a bohužel, ve správci zařízení mi sice modem byl detekován ale bez jakéhokoliv driveru. Driver nejde stáhnout / automaticky / z webu ani po resetu. Z přiloženého CD s drivery mi Windows 8 nebere žádný. Stránky podpory Scientific Atlanta jsou zrušeny-firmu spolklo CISCO. Na stránkách Cisca opět není ani jeden driver který by s W8 spolupracoval - poslední drivery jsou zde pro Visty. Podle všeho se jedná o nějaký " výběhový " model modemu. Modem-internet mi sice jde, ale s velkými problémy / výpadky apod. /. Pokud by někdo věděl jak dostat ovladač do W8, prosím písněte. Jinak mi asi nezbyde nic jiného, než výměna modemu u UPC. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 13. prosince 2012 Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 od kdy potřebuje modem ovladač? to je nezávislý zařízení, který s počítačem na konci nemá vůbec nic společnýho, zajímá ho jenom síťovka v něm, tzn. nejspíš máš problém s ovladačem síťovky... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.