Přejít na obsah

Nejdou temer zadne programy


Návštěvník Nepik

Doporučené příspěvky

Návštěvník Nepik

Diky za radu...jak me to psalo ze neni signal a cern obraz zkusil sem teda kabel napichnout primo z hlavni pripojky a super!!!130programu a jdou bez jediny kosticky:)

 

DIKY DIKY DIKY

 

 

Ted uz jen vyresit to,jak to teda zapojit,nebot tim ze to ted mam napichle "naprimo" z hl.pripojky do stb jsem tim odriznul od kabelovky rodice a kamarada kteri bydli o patro a dve vys:D rada na nejaky kvalitni rozbocovac by se nasla?

 

A jeste jednou vam oboum moc moc dekuju,bez pomoci Vas a vaseho fora bych mel snad do konce zivota 5programu,nebo bych si objednal technika prijemneho jak *********** vyplaznul tucnou castku a....

 

diky!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Nepik

Myslis ze rozbocovac by me nepomohl?myslel jsem neco takovehohttp://www.omko.cz/rozbocovac-2x-35db-1-smer-pruchozi-pro-napajeni-3/.Z hlavni pripojky vest treba kratky koach do rozbocovace,a pote jednu vetev do me tv a druhou tu,co vede co celeho domu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Retiree

Laskavě upřesni, čemu říkáš hlavní přípojka ? Pro zákazníka kabelové televize je hlavní přípojkou jen a pouze účastnická zásuvka, do ostaního nemá co zasahovat (například rozvodná skříň v domě, a pod). O jaký dům se jedná, rodiný domek nebo nějaký "činžák"?

Ten rozbočovač, který uvádíš v odkazu je vhodný pro rozbočení signálu z (od) účastnické zásuvky na dvě větve, pří padně i další rozbočení v každé z obou větví. Jinak řečeno, je to jeden z více vhodných rozbočovačů signálu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Nepik

Hl,pripojkou mam na mysli koax ktery vede z venku do domu.odtud to vede cca 5m pres pokoj na chodbu do skrinky kde je zesilovac z ktereho se to pak rozdeluje do 3 obytnych casti rodinneho domu.v tomto zapojeni me programy nefunguji(pry kvuli ztratam v tom onom vedeni nevot predchozi najemnici meli tv snad v kazde mistnosti,vsude sama krabicka na pripojeni tv...).proto jsem myslel na to,ze bych to hned kousek za onom koaxu vedouciho "z venku"rozbocil,pricemz jednu vetev bych napojil tak jak to je doposud a druhou bych si tedy napojil primo do sve tv. Snad uz je to lepe vysvetlene:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Retiree

Sice jsem to úplně nepochopil, nejsem technik UPC a neznám způsob rozvodu v rodinných domech - ten kabel z venku do domu je snad nějak zakončený? To je ovšem problém Tvůj a UPC. To co navrhuješ, tedy rozbočovač, podle popisu zřejmě před zesilovačem do dalších částí domu, je technicky možné a vhodné řešení a nemělo by podstaně ovlivnit příjem za zesilovačem. Otázkou zůstává, komu patří ta část rozvodu, do kterého zasahuješ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Nepik

Dekuji tedy za rady:) jen jeste jedna otazka,CA modul by mi pomohl?nevim na jakem principu funguje,jen vsunu do tv a tim odpada koax od kabelovky,nebo ten musi namisto do stb pichnuty do tv? Nepotrebuji tu rozepisovat jak to funguje,jen jestli mi to pomuze:) dekuju moc:)

 

A preji krasne a vesele

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Retiree

CA modul Ti nepomůže! V Tvém případě pomůže jedině návštěva technika (třeba ze servisu tv), který by na místě posoudil situaci a navrhnul řešení.

CA modul je přídavné zařízení, které umožní sledovaní placených programů, nic víc, nic míň. STB již takový modul má vestavěný...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...