Odesláno 19. prosince 2012 12 let Zdravím všechny. Bude tato stanice v nabídce UPC? Netvrdím podle programové nabídky že to bude zázrak,ale mi máme rádi hodně všeho! I programů!
Odesláno 21. prosince 2012 12 let Smíchov už je v DVB-T UPC. Ten novej DVB-T mux UPC už asi byl spuštěn ve všech lokalitách. Spolu sním se v DVB-T objevila i Pětka,Pohoda a Šlágr TV.
Odesláno 21. prosince 2012 12 let Ano je to tak, uz to bezi i v brne. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 21. prosince 2012 12 let Akorád mam na TV USB tuneru nějákej slabej signál přitom na DVD rekordéru je plnej signál u všech muxu.
Odesláno 21. prosince 2012 12 let Hlavní stanice Meziboří v Severní Čechy taky zapojený DVB-T MUX číslo 5 . Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 21. prosince 2012 12 let Ano, opravdu to jede. Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
Odesláno 10. února 2013 12 let Jede opravdu u UPC TV Smichov?Mam CA modul a nikde tento kanal nemohu najit.Lokalita Praha 11,televize Samsung.
Odesláno 10. února 2013 12 let Pokud používáš nodul tak chytáš DVBC, tam je vysílána s ruskými programy (Pervij kanal, Dom Kino, Muzyka, Vremja), naladěná předvolba by měla být někde úplně na konci, možná ji máš označenou jako rezerva. Já ji mám na 118 Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.