Odesláno 10. dubna 2020 5 let Dobrý den. Na Horizon GO u některých seriálu to po mě najednou chce nějaké předplatné, ale dříve to šlo vše bez problému. Nevíte někdo co s tím?
Odesláno 11. dubna 2020 5 let Vtelefonu (android) bez problemu přehráno.Zadna platba nebyla vyžadována - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 11. dubna 2020 5 let V telefonu (iOS) také bez problému. Internet 300 - TV Komplet CA modul Praha
Odesláno 11. dubna 2020 5 let To je divne, Horizon Go bud funguje (je v ramci sluzeb) a nemusi se dale v nem nic platit, nebo nefunguje (nemate ho ve sluzbach). Neplete si to s HBO Go? Ted vyzkouseno 1.dil Zelenac v Horizon Go aplikaci windows 10, bez problemu a poplatku funguje.. Upraveno 11. dubna 2020 5 let uživatelem homberg Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 11. dubna 2020 5 let Nejde to u posledniho dílu druhé série Zelenáče a u prvního dílu SWAT. Zajímavé je, ze poslední díl Zelenáče jsem už jednou pouštěl a teď to nejde
Odesláno 11. dubna 2020 5 let Asi by bylo nejlepsi to v tomto případě resit s tech.podporou - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 11. dubna 2020 5 let U toho Zelenace to vypada na chybu na strane UPC, protoze me ten posledni 6. dil take nejede a hlasi to stejnou chybu, 5. dil jede. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 16. dubna 2020 5 let Podobný problém mám aj ja na Slovensku. Riešil som to cca polroka dozadu s podporou UPC. Neverili mi že je niečo také možné. Tak sa nalogovali cez moje údaje na môj účet aby si to overili. Oznámili že mi musia reštartovať/zresetovať účet a malo by to ísť. Samozrejme ubehli cca 4 mesiace a nič sa nezmenilo. Už nemám na to silu a vzdal som to. Pri niektorých filmoch a serialoch to chce jednoducho nejaké predplatné a nikto nevie prečo...
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.