Odesláno 23. prosince 2012 12 let Jede vám Pohoda?Samsung s CI modulem hlásí "služba není k dispozici" - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 23. prosince 2012 12 let No chlapcům z Multiplex4 se nějak porouchal vysílač v Praze ... Zajištěn náhradní příjem z jiné lokality - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 24. prosince 2012 12 let tv pohoda bezi ok tv petka uz bezi ok ale program nesedi Upraveno 24. prosince 2012 12 let uživatelem frelo
Odesláno 24. prosince 2012 12 let Těm pro změnu v 10 hodin vypadla elektřina A ještě nejde Metropol a Retro Music - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 24. prosince 2012 12 let V Brně v Dvb-t i kabelu je už Pětka funkční.. Bohužel až po Adéle..
Odesláno 25. prosince 2012 12 let TV PĚTKA Na kabelu byla v EPG psaná Adéla, na internetu koncert Bartošové. Na kabelu byla po celou dobu tohoto programu tma, až 15 minut před koncem byly nějaké upoutávky. Na internetu není živý stream ještě teď. TV POHODA Na kabelu upc: Včera se rozpadal obraz, zvuk byl posunutý, ale to se děje často.
Odesláno 25. prosince 2012 12 let Ještě navíc ten program TV Pohoda nevysílá EPG .Zvuk i obraz v DVB-C rozmazaný neostrý . Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 25. ledna 2013 12 let TV Pohoda -Má posunutý obraz moc doleva. Když je víc jak 10 hodin, jednička už není vidět, je mimo obraz. -Má špatný zvuk. Když moderátor nějakého pořadu mluví, tak to zní, jako zvuk z magnetofonu.
Odesláno 25. ledna 2013 12 let Tak jsem si ji schvalne ted pustil, je cas 21.45 a je normalne videt cely. Takze to spise vypada, na nejake spatne nastaveni bud TV, a nebo na HS? - - - CA modul OVA
Odesláno 25. ledna 2013 12 let Nevím čím to je, mám základní STB cv5000. Zkoušel jsem všechny formáty (16:9, 4:3 .....) , ale pořád kus obrazu chybí.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.