Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

ja primo na televizi v dvb-t posunutou tv pohodu nemam je v poradku pouzivam pomer stran 16:9 nastaveno primo v tv

Odesláno

Ten posun bude zrejme videt jen na starsich TV s obrazovkou 4:3.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
Ted koukam na TV Pohodu na STB Kaon Baby a obraz mam take posunuty doleva, zvuk je ale OK.

Ten zvuk je přebasovaný u pořadu Rock Speciál, asi do toho moc řve. Je to jenom u moderátorů, jinak je zvuk ok.

obraz posunutý doleva

u fashion tv byl posunutý do vánoc.

Od vánoc je posunutý u :

TV Pohoda

Šlágr tv

Odesláno
Ten posun bude zrejme videt jen na starsich TV s obrazovkou 4:3.

To jsem viděl u televizí s 16:9 jaký tam meli nalevo od loga prostor. Já tam mám tak milimetr a u těch 2 jmenovaných mi chybí první písmeno loga.

Pohoda logo pozměnila o_o , tak už ho vidím celé, jenom těch hodin vlevo dole kus chybí

Odesláno

Tak jsem to schvalne zkousel, a jak Pohoda tak Slagr je OK. Rikam, to bude blbe nastaveno na HS v miste bydliste.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

jedine ze je chyba u vas kde bydlite slagr i pohoda ok i hodiny jsou na pohode cele i logo

Odesláno

Podle me je chyba na strane vysilatele a zavada se projevuje jen na nekterych TV - zrejme zalezi na jejim nastaveni a pomeru stran,

urcite neni chyba nekde na HS.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno
Tak jsem to schvalne zkousel, a jak Pohoda tak Slagr je OK. Rikam, to bude blbe nastaveno na HS v miste bydliste.

Na to, že pro celou republiku je jen jeden zdrou pro Pohodu i Šlágr, tak vidím jako nejpravděpodobnější nějak jinak nastavený TV (myslím roztáhnutí obrazu na šířku ).

Jak vypadá třeba obraz na ČT24 nebo kde je logo u CT1 při vysílání 4:3, pokud je úplně vlevo na kraji, tak to opravdu vypadá na špatně nastavené vnitřní obvody TV.

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno

U siroko-uhlych obrazovek to bude nastavenim, ale u obrazovek 4:3 neni co nastavovat, ja to zkousel na dvou TV se dvema ruznymy STB a blbne to na obouch.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Brno
Odesláno

Zkoušel jsem všechny nastavení formátu 4:3 a 16:9 které STB nabízí, nic se s tím vlevo neděje.

Jenom u formátu 4:3 celá obrazovka, zmizne logo celé, protože se oříznou obě strany na 4:3.

U TV mám nastavení jenom:

výchozí

4:3

16:9

Ale na programy na STB to nemá žádný vliv.

Re: technik

U čt je vše v pořádku.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague