Odesláno 25. prosince 2012 12 let Zdravím. Od té doby co slovenská televize STV2 změnila logo (01.03.2012), tak u ní nejde zvuk. Mám základní set top box. 30.11. a opakovaně 20.12. Jsem poslal dotaz na upc. Zatím mi přišel jenom e-mail: potvrzujeme přijetí Vašeho požadavku. Na Vaši zprávu odpovíme v nejkratším možném termínu. Máte někdo stejný problém?
Odesláno 25. prosince 2012 12 let Taky vlastním základní STB a zvuk je na STV2 v pořádku. Premium - Family Vodafone Station WiFi 6, CA modul Havířov, Podlesí
Odesláno 25. prosince 2012 12 let Zdravím.Od té doby co slovenská televize STV2 změnila logo (01.03.2012), tak u ní nejde zvuk. Mám základní set top box. 30.11. a opakovaně 20.12. Jsem poslal dotaz na upc. Zatím mi přišel jenom e-mail: potvrzujeme přijetí Vašeho požadavku. Na Vaši zprávu odpovíme v nejkratším možném termínu. Máte někdo stejný problém? Zkontrolujte, zda u tohoto kanálu nemáte zapnuto Dolby digital. Pokud ano, tak vypněte. Dále zkuste se podívat, jakou máte zvolenou zvukovou stopu. A poslední a nejlepší možností je tovární nastavení Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 25. prosince 2012 12 let Přepnout zvukovou stopu nemohu. Po pár vteřinách na tomto programu se setobox sekne, pokud zmáčnu tlačítko na změnu zvukové stopy. Ještě mě napadlo vyjmout a nandat kartu z CI slotu. Asi teda zkusím to tovární nastavení.(díky, už mi to jde, dal jsem tovární nastavení)
Odesláno 28. prosince 2012 12 let Není zač občas ty STB takto zblbnou. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.