Odesláno 17. ledna 2013 12 let Kdyby to šlo takhle, bylo by to i pro mě lepší.Jenže na UPC infolince mi řekli, že přijede technik, udělá přípojku a od toho momentu mi účtují služby. A připravit přípojku prý nejde. Takže jedině se potom domluvit s technikem jak moc bude ochotný, ale to záleží na koho narazím a proto sbírám informace a rady abych byl co nejlépe připraven a nemusel po rekonstrukci schovávat nový kabel. Tak si zatím objednej jenom Telefon Basic za 1Kč
Odesláno 17. ledna 2013 12 let S tim Telefonem Basic by to bylo dobre reseni. Da se objednat bez zarizeni ?
Odesláno 17. ledna 2013 12 let Co je potreba k pripojce telefonu ? To dostanu i modem ? Zasuvka je stejna jako u TV/internetu, to je mi jasne.
Odesláno 17. ledna 2013 12 let Ano, vpodstate totez co pro internet, tedy vybuduji zasuvku a pripoji modem, na ktery se pripoji telefon, jen je otazka zda pak po prechodu na internet a tv by nebylo treba pripojovani drazsi, nebo poplatek za vymenu modemu na ED 3.0, pokud budes chtit tarif FP 60 a vic, kdyz uz budes stavajici zakaznik, ale to ti zde snad zodpovi nekdo informovanejsi. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 17. ledna 2013 12 let ten basic asi nic nevyřeší, sice tarif za korunu, ale modem za páďo a kdo ví, jak je to s tou výměnou - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 17. ledna 2013 12 let Ja myslel ze u telefonu se mesicni pronajem za modem neplati, nebo se pletu Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 17. ledna 2013 12 let neplati pokud mas jen telefon pronajem modemu neplatis...platis jen v pripade internet + telefon
Odesláno 17. ledna 2013 12 let fakt? tak v tom případě se nabízí otázka, proč se platí jenom u internetu... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 17. ledna 2013 12 let Vsak ja bych tak cca 2 - 3 mesice vyuzival pouze telefon, takze bych mesicne platil 1 Kč. A po nastehovani si objednam balicek komfort+ a zarizeni si koupim, takze bych mel potom platit 778 Kč (Kombi komfort+) + 1 Kč (telefon Basic) = 779 Kč měsíčně. Po objednani balicku komfort+ mi pak doruci modem a CI slot s kartou, ktere staci zapojit a vse by melo fungovat vcetne internetu ne ? Toto by docela vyresilo muj problem
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.