Návštěvník lejno Odesláno 17. ledna 2013 Sdílet Odesláno 17. ledna 2013 Kdyby to šlo takhle, bylo by to i pro mě lepší.Jenže na UPC infolince mi řekli, že přijede technik, udělá přípojku a od toho momentu mi účtují služby. A připravit přípojku prý nejde. Takže jedině se potom domluvit s technikem jak moc bude ochotný, ale to záleží na koho narazím a proto sbírám informace a rady abych byl co nejlépe připraven a nemusel po rekonstrukci schovávat nový kabel. Tak si zatím objednej jenom Telefon Basic za 1Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kully Odesláno 17. ledna 2013 Sdílet Odesláno 17. ledna 2013 S tim Telefonem Basic by to bylo dobre reseni. Da se objednat bez zarizeni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 17. ledna 2013 Sdílet Odesláno 17. ledna 2013 http://www.upc.cz/telefon/basic/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kully Odesláno 17. ledna 2013 Sdílet Odesláno 17. ledna 2013 Co je potreba k pripojce telefonu ? To dostanu i modem ? Zasuvka je stejna jako u TV/internetu, to je mi jasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 17. ledna 2013 Sdílet Odesláno 17. ledna 2013 Ano, vpodstate totez co pro internet, tedy vybuduji zasuvku a pripoji modem, na ktery se pripoji telefon, jen je otazka zda pak po prechodu na internet a tv by nebylo treba pripojovani drazsi, nebo poplatek za vymenu modemu na ED 3.0, pokud budes chtit tarif FP 60 a vic, kdyz uz budes stavajici zakaznik, ale to ti zde snad zodpovi nekdo informovanejsi. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 17. ledna 2013 Sdílet Odesláno 17. ledna 2013 ten basic asi nic nevyřeší, sice tarif za korunu, ale modem za páďo a kdo ví, jak je to s tou výměnou Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 17. ledna 2013 Sdílet Odesláno 17. ledna 2013 Ja myslel ze u telefonu se mesicni pronajem za modem neplati, nebo se pletu Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frelo Odesláno 17. ledna 2013 Sdílet Odesláno 17. ledna 2013 neplati pokud mas jen telefon pronajem modemu neplatis...platis jen v pripade internet + telefon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 17. ledna 2013 Sdílet Odesláno 17. ledna 2013 fakt? tak v tom případě se nabízí otázka, proč se platí jenom u internetu... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kully Odesláno 17. ledna 2013 Sdílet Odesláno 17. ledna 2013 Vsak ja bych tak cca 2 - 3 mesice vyuzival pouze telefon, takze bych mesicne platil 1 Kč. A po nastehovani si objednam balicek komfort+ a zarizeni si koupim, takze bych mel potom platit 778 Kč (Kombi komfort+) + 1 Kč (telefon Basic) = 779 Kč měsíčně. Po objednani balicku komfort+ mi pak doruci modem a CI slot s kartou, ktere staci zapojit a vse by melo fungovat vcetne internetu ne ? Toto by docela vyresilo muj problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.