Návštěvník Kukla Odesláno 3. ledna 2013 Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Rekonstruoval jsem byt a natáhl jsem si od vchodových dveří (kam byl přiveden kabel od UPC) koax až do obyváku o poté do dalších místností. Do obyváku mi technik přidělal koncovou zásuvku, ale já bych ted rád vedl televizi a internet dalším koaxem do šachty, tam jsem původne chtěl mít routr takže tam mám přivedeny UTP kabely. Chtěl bych teda přidělat tu koncovou zásuvku do šachty ( na internet a TV do kuchyně) a do obyváku dát zásuvku průchozí (pouze TV). Nevím ale jestli ta průchozí zásuvka musí být ta datová (http://www.eltasat.cz/prislusenstvi-sat ... -tv-r-data) nebo jestli stačí jen ta bez data větve (http://www.eltasat.cz/ucastnicke-zasuvk ... a-3607-7db) A ještě jedna taková zvýdavá otázka, jaký je rozdíl mezi zásuvkou TV+R+SAT a TV+R+DATA, podle popisů v některých obchodech mají stejný parametry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 3. ledna 2013 Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Tak zásuvka by měla být s daty. Parametry stejné nemají, SAT zásuvka zpravidla funguje od 88-108 MHz pro rádia, 110-860 MHz pro TV a 950-2050 MHz pro SAT DATA zásuvka funguje 88-108 MHz pro rádia, 110-860 MHz pro TV a 5-860 MHz pro DATA Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kukla Odesláno 3. ledna 2013 Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 SAT zásuvka zpravidla funguje od 88-108 MHz pro rádia, 110-860 MHz pro TV a 950-2050 MHz pro SATDATA zásuvka funguje 88-108 MHz pro rádia, 110-860 MHz pro TV a 5-860 MHz pro DATA Aha asi jsem se koukal ve špatných obchodech nebo jsem si to popletl, protože jsem měl dojem, že jsem všude četl toto - frekvenční rozsah zásuvky činí 5 - 1000 MHz, zpětný kanál 5 - 65 MHz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 3. ledna 2013 Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 No ja s podobnym resenim nemam uplne dobre zkusenosti, docela to degradovalo signal a spomalilo internet, ale mozna to bylo jen zpusobene spatnym koaxem, pouzival jsem tuto zasuvku http://www.koaxial.cz/index.php?action= ... a4afe5f3c3 Po zruseni prubezne zasuvky a vybudovani jednoho koncoveho bodu, odkud jsem rozvedl jednotlive vetve, to bylo mnohem lepsi. Dneska uz bych se ale poohlidl po prubezne zasuvce se zpetnym kanalem v rozsahu 5-64 MHz, datovy vystup tam bude asi zbytecny, kdyz budes mit modem jinde. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 3. ledna 2013 Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Nejsnažší pro laika je objednat zřízení další zásuvky technikem od UPC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 3. ledna 2013 Sdílet Odesláno 3. ledna 2013 Mozna i ano, vzhledem k tomu kolik stoji ta zasuvka a kabely. Poplatek za vybudování druhého nebo dalšího přípojného místa 554,58 Kč Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kukla Odesláno 7. ledna 2013 Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 Nejsnažší pro laika ...... Pro laika možná Mně jen zajímalo, jestli někdo neví jak je to řešený v těch zásuvkách. Kdybych tam dal tu průběžnou pouze TV+R, tak zda vevnitř té zásuvky není nějakej filtr kterej by mi odfiltroval ty data, který by mi pak chyběli v té koncové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 7. ledna 2013 Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 To je velmi pravděpodobné. Standardní zásuvky jsou 45(88)-860 MHz Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 7. ledna 2013 Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 Jak uz jsem psal, musis pouzit zasuvku se zpetnym kanalem 5- 65 MHz, pak data projdou. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 7. ledna 2013 Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 Nejsnažší pro laika ...... Pro laika možná Mně jen zajímalo, jestli někdo neví jak je to řešený v těch zásuvkách. Kdybych tam dal tu průběžnou pouze TV+R, tak zda vevnitř té zásuvky není nějakej filtr kterej by mi odfiltroval ty data, který by mi pak chyběli v té koncové Do rozvodu UPC (před již nainstalovanou zásuvkou) bych rozhodně nezasahoval a už vůbec ne tak, že bych tam přidával nějaké svépomocně nakoupené věci. To opravdu není nějaká individuální anténa někde na chalupě, kde se může laik vyřádit a zapojit prakticky cokoliv, max. mu to nebude fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.