Odesláno 17. dubna 2020 4 roky Jasně, máš pravdu :-) Já jenom zběžně zaregistroval v úvodním dotazu větu "má al pouze HDMI nebo ty 3 barevné vystupy" a nenapadlo mě zapátrat v paměti, že ta 13 let stará muzeálka Technisat HD S2 má opravdu 2x SCART (a 1x CINCH CVBS+audio a 1x HDMI). - - - - -
Odesláno 24. dubna 2020 4 roky Adolfe, děkuji za úroveň reakce oproti jiným, kteří se pokoušejí vysvětlovat a ,,diskutovat" a na jasnou otázku položenou v záhlaví nereagují. Dokonce si tam Medvěd připoměl snad Psohlavce od Aloise. Ne všichni jsou na jakési inteligenci. Mohl raději být potichu. Tyto a podobné příspěvky pouze zdržují a my nemáme tolik času se zdržovat bláboly a diskusí o ničem. Vzory jsou vidět ve Sněmovně. Upraveno 24. dubna 2020 4 roky uživatelem Jirásek
Odesláno 24. dubna 2020 4 roky Kdyby jste hned v úvodu podrobné uvedl jaký máte přesně typ setoboxu a proč to vlastně chcete takto řešit a stále dokola nepapouškoval váš dotaz (který jsem po vás musel několikrát mazat) , tak by napadaly tyhle zbytečné otázky a tohle vlákno by bylo minimálně o polovinu kratší. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 24. dubna 2020 4 roky Žvahlav Bylo smažno, lepě svihlí tlové se batoumali v dálnici, chrudošní byli borolové, na mamné krsy žárnící. „Ó synu, střez se Žvahlava, má zuby, drápy přeostré; střez se i Ptáka Neklava, zuřmící Bodostre!“ :-) Upraveno 24. dubna 2020 4 roky uživatelem Medvěd - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 24. dubna 2020 4 roky A ja myslel ze nejhorsi basnici jsou Vogoni... Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh
Odesláno 24. dubna 2020 4 roky ...a on je to Lewis Carroll.., resp. jeden z českých překladů Žvahlava. Tenhle mám nejradši. Vogoni - a také jsou snad ti nejošklivější, ne? :-) 2 Shitler: hele, koukni na film Moloch, teda jestli to už neznáš. https://www.csfd.cz/film/36247-moloch/prehled/ To je teprve nátěr! :-) - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno 24. dubna 2020 4 roky Chlapci, nejsme tu na xchatu apod. Zas nějakou štábní kulturu by to chtělo. Kdyžtak si na tohle založte extra téma v nějaké volné sekci tohoto fóra. Nechci zbytečně proudit ... Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 25. dubna 2020 4 roky Máš recht, už budu hodnej. - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.