Odesláno 4. ledna 2013 12 let Zpravodajské programy, bývalý balíček news. -je součástí všech nabídek, -je v cizím jazice, -plánují se k němu titulky? -třeba ty automatické, jako na internetu?
Odesláno 4. ledna 2013 12 let To je spis dotaz na provozovatele samotnych stanic , nez na UPC. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 5. ledna 2013 12 let Zpravodajské programy, bývalý balíček news. -je součástí všech nabídek, -je v cizím jazice, -plánují se k němu titulky? -třeba ty automatické, jako na internetu? Ad 1. dotaz -> Je součástí DTV nabídek Supreme, Standard, Klasik a Komfort. Není součástí DTV nabídky Starter a Analogových nabídek. Ani Digital Mini (DVB-T). ad 2. CNBC - Anglicky a Německy CNN - Anglicky BBC World - Anglicky DW-TV - Anglicky a Německy TV 5 Monde - Francouzky France 24 - Francouzky Russia Today - Anglicky Euronews - Anglicky, Německy, Francouzky, Rusky, Italsky, Španělsky, Portugalsky, Turecky a Arabsky ad 3. a 4. -> Viz. odpověď od Tomuse Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 5. ledna 2013 12 let Hele, jenom stouram - ty jazyky jsou vsude stejne..? Protoze koukam, v Ova treba CNBC je jenom anglictina, ale u EuroNews je zase 11 jazyku. - - - CA modul OVA
Odesláno 6. ledna 2013 12 let PMP7100ysila se z centralniho budu v praze, takze to musi byt vsude stejne. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 6. ledna 2013 12 let Tak to by mne tedy zajimalo, kde se cestou nektere jazyky ztrati...jenom ze zvedavosti. - - - CA modul OVA
Odesláno 6. ledna 2013 12 let To netuším, čerpal jsem z http://www.upc.cz/pdf/Cenik_Digital.pdf Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 6. ledna 2013 12 let PMP7100ysila se z centralniho budu v praze, takze to musi byt vsude stejne. Sice netuším, co je PMP7000 (prosím o objasnění), určitě jsi nemyslel Prestigio MultiPad PMP7100 , ale určitě se DVB nevysílá pouze z jednoho bodu v Praze (např. lokální rozdíly v nabídkách ATV, DTV). Jinak, mám u zmiňovaných programů stejné audio stopy jako Cvančara....
Odesláno 6. ledna 2013 12 let Trochu jsem se uklikl, ale to nic nememi na tom ze vse bezi z Prahy (snad mozna krom regionalnich kanalu jako ORF, ARD a polaku), analog je neco jineho, ten se ditribuje z mistnich ustreden. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 6. ledna 2013 12 let Aha, namisto Shift V Cntrl V Mívám plno překlepů, ale tohle se mi ještě nepovedlo.... Jo, kde se tedy cvancarovi (i mně) ty zvukové stopy ztrácejí?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.