Odesláno 6. ledna 2013 12 let re: Euronews - Anglicky, Německy, Francouzky, Rusky, Italsky, Španělsky, Portugalsky, Turecky a Arabsky Já tam mám na výběr z jedenácti jazyků. Ještě tam mám: ukr (ukrajinština) levý-pravý (čistý zvuk, bez komentáře)
Odesláno 19. února 2014 11 let Jak je to s nočním režimem - nejde mi v noci ? Nikde jsem nic nezahlédl, proč - prosím o pomoc !!! tj. V noci je stanice jako zakodovaná - bez přístupu, bez oprávnění. Ted zrovna 9h36 20.2.2014 mi ještě, po noci, kdy nešla, nejde stále. Včera byla OK. Dnes (20.2.) se vůbec nerozběhl (nehlídám neustále). Jinak několikrát nešel cca po 22. hodině. Děkuji Upraveno 20. února 2014 11 let uživatelem Návštěvník
Odesláno 19. února 2014 11 let ??? uh? Můžete dotaz více rozepsat? Jaký noční režim? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 20. února 2014 11 let V noci, to od kolikate hodiny priblizne Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.