Návštěvník acertom Odesláno 6. ledna 2013 Sdílet Odesláno 6. ledna 2013 zdravím, řeším propojení upc setup boxu ( a skylink satelitního boxu ) pomocí kabelu hdmi do notebooku za účelem sledování televize. prodejce setup boxu říkal jen propojit a hotovo. napojil jsem hdmi přímo z boxu do pc ale nic se neděje, a ani v microsoft media centru jsem nenašel nic co by mi pomohlo. děkuji za kažkou informaci. tomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 6. ledna 2013 Sdílet Odesláno 6. ledna 2013 To asi takhle nepujde, na PC urcite nebude HDMI vstup. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 6. ledna 2013 Sdílet Odesláno 6. ledna 2013 Propojení STB s pc? Řešení možná existuje, ale proč? Pokud jsi zákazníkem UPC a pro STB už nemáš jiné využití, pak možná... V kabelové síti UPC je šířeno cca 22 tv programů v pěti multiplexech ve standardu DVB-T, takže vhodným řešením je zakoupit USB TV tuner, ceny jsou příznivé... STB ... Set-Top-Box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kukla Odesláno 7. ledna 2013 Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 Jestli tomu dobře rozumím, chceš monitor PC (notebooku) využívat pouze pro zobrazení obrazu místo TV ? V případě PC by jsi měl hdmi kabel strčit do monitoru a ne do PC (o poté vybrat ten správný port pro zobrazení obrazu). Nejsem si jist zda HDMI port na PC (notebooku) funguje i jako vstup a ne pouze jako výstup. Možná by pomohla informace o modelu notebooku a jaký máš operační systém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník gew Odesláno 7. ledna 2013 Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 krátká odpověď: nejde to. vstup do notebooku jedině přes nějakou externí kartu, ale to už si rovnou můžeš pořídit tuner do usb a připojit do něj anténu (čímž obejdeš dekódovací settop boxy, protože dekódování bude provádět tuner/počítač). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 7. ledna 2013 Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 Taky dobré řešení, má ale několik nedostatků. USB DVB-C tunery prakticky neexistují. Dekódovaní systému Conax CAS7 v počítači je jistě teoreticky možné, ale o nikom, kdo by to dokázal, jsem nikde nečetl. Takže jediným rozumným řešením je USB DVB-T tuner, který by využíval signál DVB-T šířený v UPC kabelu, nebo alternativně signál DVB-T z antény, jak už jsem psal výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník acertom Odesláno 7. ledna 2013 Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 ano chtěl jsem využít svého notebooku místo klasické tv abych na měm sledoval zaplacené služby s upc a skylinku, hlavně na chalupě kam se mi nechce kupovat televize a lákat nenechavce. vstup hdmi na pc mám ( hp probook ). tomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 7. ledna 2013 Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 http://www.dvb-c-shop.cz/produkty/techn ... 650-ci.htm Ale ty asi mluvis o SAT prijmu? Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 7. ledna 2013 Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 To, že je má NB konektor HDMI ještě neznamená, že jde o vstup. NB mají v 99,99% pouze HDMI výstupy pro TV nebo monitor. Nebo si myslíš, že když propojíš TV a monitor HDMI kabelem, že na monitoru uvidíš stejný obraz jako na TV? Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 7. ledna 2013 Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 Takže co vlastně máš předplacené, DVB-C od UPC, nebo DVB-S od skyLinku, nebo oboje, nebo obé pro DVB-S? Existují samozřejmě i USB DVB_S/S2 tunery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.