Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Zdravim,

chtel bych se zeptat jake jsou ceny navyseni uploadu upc mam ted 30/1MB a ten 1MB opravdu nestaci.

nebo jestli se v budoucnu planuje navyseni, protoze tohle je opravdu hrozne a vase navysovani downloadu nikomu nic neprinasi :)

Odesláno

Máš na výběr 60/6 a 120/10, stačí jenom objednat.

Odesláno

nechci zbytecne obednavat drazsi internet... myslel jsem za mensi poplatek zvysit jen upload

Odesláno

Rozdíl 30/1 a 60/6 je stovka. A případné navýšení uploadu bylo kdysi u Karnevalu za 99Kč. Takže je to totéž.

Odesláno

I u UPC byl Upload booster, což bylo navýšení na dvojnásobek, za stovku, takže objednej 60M a nevymejšlej hovadiny.

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • už nic
  • Praha - Letňany
Odesláno

A navic mas realnou sanci s nima usmlouvat nejakou slevu, kdyz navysujes sluzbu :)

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odesláno

NO prave ze ne, ja mam tedka druhym rokem promo fiber 32 na 50% ale kdyz jsem chtel takto fiber 60 tak to neslo

PS: drive jsem mel fiber50 a fiber100 kde jsem mel 20% dolu a pak jsem mel i 30Mbits kde jsem mel 35procent dolu, ale opravdu tedka dostanes jen poradnou slevu na max fiber32 cokoliv je vic tak tam pocitej s pis uz jen s 20% dolu

Odesláno

Myslim ze maximalni sleva je zde takova, jakou dostane novy zakaznik, ale rozhodne bych nespolehal ze ji jen tak dostanete.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

zakaznik zadajici o retence ma vetsi slovo nez cenikovej novej zakaznik moje cena fiber32 je 50% z ceniku plus pronajem modemu a to mam pokazde na dvanact mesicu, copak na new guy takovou slevu na celej rok

Odesláno

Co jsem slysel tak 50% slevy uz jsou zakazany, takze dneska uz by si tak velkou slevu dost mozna nedostal.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague