Návštěvník Piggie Odesláno 7. ledna 2013 Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 Zdravim, chtel bych se zeptat jake jsou ceny navyseni uploadu upc mam ted 30/1MB a ten 1MB opravdu nestaci. nebo jestli se v budoucnu planuje navyseni, protoze tohle je opravdu hrozne a vase navysovani downloadu nikomu nic neprinasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 7. ledna 2013 Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 Máš na výběr 60/6 a 120/10, stačí jenom objednat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Piggie Odesláno 7. ledna 2013 Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 nechci zbytecne obednavat drazsi internet... myslel jsem za mensi poplatek zvysit jen upload Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 7. ledna 2013 Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 Rozdíl 30/1 a 60/6 je stovka. A případné navýšení uploadu bylo kdysi u Karnevalu za 99Kč. Takže je to totéž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 7. ledna 2013 Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 I u UPC byl Upload booster, což bylo navýšení na dvojnásobek, za stovku, takže objednej 60M a nevymejšlej hovadiny. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homberg Odesláno 7. ledna 2013 Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 A navic mas realnou sanci s nima usmlouvat nejakou slevu, kdyz navysujes sluzbu Citovat Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. ledna 2013 Sdílet Odesláno 8. ledna 2013 NO prave ze ne, ja mam tedka druhym rokem promo fiber 32 na 50% ale kdyz jsem chtel takto fiber 60 tak to neslo PS: drive jsem mel fiber50 a fiber100 kde jsem mel 20% dolu a pak jsem mel i 30Mbits kde jsem mel 35procent dolu, ale opravdu tedka dostanes jen poradnou slevu na max fiber32 cokoliv je vic tak tam pocitej s pis uz jen s 20% dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 8. ledna 2013 Sdílet Odesláno 8. ledna 2013 Myslim ze maximalni sleva je zde takova, jakou dostane novy zakaznik, ale rozhodne bych nespolehal ze ji jen tak dostanete. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. ledna 2013 Sdílet Odesláno 8. ledna 2013 zakaznik zadajici o retence ma vetsi slovo nez cenikovej novej zakaznik moje cena fiber32 je 50% z ceniku plus pronajem modemu a to mam pokazde na dvanact mesicu, copak na new guy takovou slevu na celej rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 9. ledna 2013 Sdílet Odesláno 9. ledna 2013 Co jsem slysel tak 50% slevy uz jsou zakazany, takze dneska uz by si tak velkou slevu dost mozna nedostal. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.