Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zdravim,

chtel bych se zeptat jake jsou ceny navyseni uploadu upc mam ted 30/1MB a ten 1MB opravdu nestaci.

nebo jestli se v budoucnu planuje navyseni, protoze tohle je opravdu hrozne a vase navysovani downloadu nikomu nic neprinasi :)

Odesláno

Máš na výběr 60/6 a 120/10, stačí jenom objednat.

Odesláno

nechci zbytecne obednavat drazsi internet... myslel jsem za mensi poplatek zvysit jen upload

Odesláno

Rozdíl 30/1 a 60/6 je stovka. A případné navýšení uploadu bylo kdysi u Karnevalu za 99Kč. Takže je to totéž.

Odesláno

I u UPC byl Upload booster, což bylo navýšení na dvojnásobek, za stovku, takže objednej 60M a nevymejšlej hovadiny.

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • už nic
  • Praha - Letňany
Odesláno

A navic mas realnou sanci s nima usmlouvat nejakou slevu, kdyz navysujes sluzbu :)

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odesláno

NO prave ze ne, ja mam tedka druhym rokem promo fiber 32 na 50% ale kdyz jsem chtel takto fiber 60 tak to neslo

PS: drive jsem mel fiber50 a fiber100 kde jsem mel 20% dolu a pak jsem mel i 30Mbits kde jsem mel 35procent dolu, ale opravdu tedka dostanes jen poradnou slevu na max fiber32 cokoliv je vic tak tam pocitej s pis uz jen s 20% dolu

Odesláno

Myslim ze maximalni sleva je zde takova, jakou dostane novy zakaznik, ale rozhodne bych nespolehal ze ji jen tak dostanete.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

zakaznik zadajici o retence ma vetsi slovo nez cenikovej novej zakaznik moje cena fiber32 je 50% z ceniku plus pronajem modemu a to mam pokazde na dvanact mesicu, copak na new guy takovou slevu na celej rok

Odesláno

Co jsem slysel tak 50% slevy uz jsou zakazany, takze dneska uz by si tak velkou slevu dost mozna nedostal.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague