marek-81 Odesláno 17. dubna 2020 Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 (upraveno) Zdravím. Mám několik dotazů: 1. Nabízí Vodafone kabelovou televizi jako ex UPC nebo se bude soustředit pouze na iptv? 2. Nabízí Vodafone CA modul do pronájmu? 3. Bude Vodafone nabízet ke svým tv tarifům i balíčky mini jako bonus zdarma? (Relax mini apod) Děkuji Upraveno 17. dubna 2020 uživatelem marek-81 Citovat Basic Red Basic -, Základní -, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 17. dubna 2020 Sdílet Odesláno 17. dubna 2020 1. Ne, zatím. Poté to bude dle dostupnosti služeb asi. 2. Ne (zatím). Sice UPC jako značka zanikla, ale ke sloučení systémů je ještě daleká cesta. 3. Ano 1 2 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladik Odesláno 30. dubna 2020 Sdílet Odesláno 30. dubna 2020 Tak jsem koukal že Vodafone na svých stránkách předělal vzhled TV nabídky. Asi to chtěl zpřehlednit, ale výsledek naprostá tragédie. Naprostý amatérismus. Tak namátkou když se kouknu co nabízí v balíčku hudba jsou to stanice MTV, MTV DANCE, MTV ROCKS, VH-1, MEZZO Když se podívám do "více informací" je ta nabízená skladba stanic jiná MTV LIVE HD, MTV DANCE, MTV ROCKS, VH-1, MEZZO LIVE HD. Když se podívám na kompletní nabídku stanic, dostanu informaci, že mimo těch základních hudebních je tam MTV LIVE HD, MEZZO LIVE HD, C MUSIC. To jen namátkou. Je tam spousta dalších nepřesností. Čekal jsem, že to vylepší, protože to nebylo moc dobře udělaný, ale tenhle paskvil, to snad nemyslí vážně. Katastrofa. 1 Citovat Super - Základní - Litomyšl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 1. května 2020 Sdílet Odesláno 1. května 2020 Tak jsem si všiml,že VF nabízí ve své TV i AXN Black a White v HD verzích.Předpokládám,že je to jenom jejich šotek Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 1. května 2020 Sdílet Odesláno 1. května 2020 Na Facebooku Vodafonu jsem nedávno zahlédl pěkný seznam kanálů Vodafone TV, který vytvořil jeden uživatel této služby, v seznamu chybí ještě stanice ČT3. 2 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek-81 Odesláno 2. května 2020 Autor Sdílet Odesláno 2. května 2020 @tomusno žádná sláva. Nic originálního. My jsme prostě malý a ne příliš bohatý trh na to, abychom měli stejnou televizní nabídku jako v jiných bohatších zemích. 1 Citovat Basic Red Basic -, Základní -, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 2. května 2020 Sdílet Odesláno 2. května 2020 Nabídka je taková,jaké je.Nemůžeme mit italske,spanelske tv,nemůžeme mít Sky balicek,Fox atd.Dokud u nás nebudou vysilat,nebudou u žádného operatora Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek-81 Odesláno 2. května 2020 Autor Sdílet Odesláno 2. května 2020 @namecto je jasné. Ale aby u nás byly tak vysokonákladové televize, musí se jim to především vyplatit. A v tom vidím kámen úrazu. A reklama je u nás taky příliš slabá, aby je uživila. Citovat Basic Red Basic -, Základní -, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 2. května 2020 Sdílet Odesláno 2. května 2020 A hlavně musí byt počestený.Nejlépe rovnou dabing.Titulky jsou lidi líní číst.Osobně mě bohatě stačí titulky.Když někdy slyším na dok.stanicich ten afektovany dabing...... Citovat - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpetr Odesláno 2. května 2020 Sdílet Odesláno 2. května 2020 Je zajímavé že 3 stanice Discovery jsou až v kompletu a ne v komfortu jako na kabelu. Citovat Internet 300 - TV Komfort CA modul Ostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.