Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Zdravím. Mám několik dotazů: 1. Nabízí Vodafone kabelovou televizi jako ex UPC nebo se bude soustředit pouze na iptv? 2. Nabízí Vodafone CA modul do pronájmu? 3. Bude Vodafone nabízet ke svým tv tarifům i balíčky mini jako bonus zdarma? (Relax mini apod) Děkuji

Upraveno uživatelem marek-81
  • Basic
  • Red Basic
  • -, Základní
  • -, CA modul
  • Brno
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/36894-vodafone-bal%C3%AD%C4%8Dky-a-jin%C3%A9-slu%C5%BEby/
Sdílet na ostatní stránky

1. Ne, zatím. Poté to bude dle dostupnosti služeb asi.

2. Ne (zatím). Sice UPC jako značka zanikla, ale ke sloučení systémů je ještě daleká cesta.

3. Ano

• Souhlasím 1
  • Děkuji 2
  • Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • po 2 týdnech...

Tak jsem koukal že Vodafone na svých stránkách předělal vzhled TV nabídky. Asi to chtěl zpřehlednit, ale výsledek naprostá tragédie. Naprostý amatérismus. Tak namátkou když se kouknu co nabízí v balíčku hudba jsou to stanice MTV,  MTV DANCE,  MTV ROCKS,  VH-1,  MEZZO  Když se podívám do "více informací" je ta  nabízená skladba stanic jiná MTV LIVE HD,  MTV DANCE,  MTV ROCKS,  VH-1,  MEZZO LIVE HD. Když se podívám na kompletní nabídku stanic, dostanu informaci, že mimo těch základních hudebních je tam MTV LIVE HD,  MEZZO LIVE HD,  C MUSIC. To jen namátkou. Je tam spousta dalších nepřesností. Čekal jsem, že to vylepší, protože to nebylo moc dobře udělaný, ale tenhle paskvil, to snad nemyslí vážně. Katastrofa. 

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Litomyšl

Na Facebooku Vodafonu jsem nedávno zahlédl pěkný seznam kanálů  Vodafone TV, který vytvořil jeden uživatel této služby, v seznamu chybí ještě stanice ČT3.

_20200501_004709.JPG

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

@tomusno žádná sláva. Nic originálního. My jsme prostě malý a ne příliš bohatý trh na to, abychom měli stejnou televizní nabídku jako v jiných bohatších zemích.

• Basic
  • Red Basic
  • -, Základní
  • -, CA modul
  • Brno

@namecto je jasné. Ale aby u nás byly tak vysokonákladové televize, musí se jim to především vyplatit. A v tom vidím kámen úrazu.  A reklama je u nás taky příliš slabá, aby je uživila.

• Basic
  • Red Basic
  • -, Základní
  • -, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...