Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Takze uz mi vsechny discovery bezi. A ted ti odpovim na otazky.

1. lisi se opravdu jen tim ze v komfortu je ten balicek discovery zdarma, jinak jeste balicek Plus, ktery mi byl nabizen ke standardu obsahuje balicek discovery a axn scifi a crime, ng wild, travel chanel, fishing and hunting, viasat explorer a history.

2. pri prechodu neplatis nic pokud nejdes na levnejsi nabidku, cili komfort je za stejne prachy jako standard, tak neplatis nic a smlouva se nepodepisuje a v.s. by mel zustat stejny.

3. a staci to udelat tak jako ja, zavolat zdarma pres skype. Ve skype si pridat kontakt upc_cr_klientskecentrum a zavolat, zpravy nepis, asi to maji skype telefon, protoze ja vcera zpravu psal a dodnes neni prijata. Jinak jsem s nimi pres skype mluvil 2x a vzdy jsem byl hned na rade.

Pak dej vedet jak jsi dopadl.

Odesláno
  • Autor

Skype nemam, vcera jsem tam vecer psal, maji na to 48 hodin. Tak pockame, az se nekdo uraci ozvat.

Akorat nechapu logiku - za jedny prachy dve nabidky, a abys jednu srovnal, tak si musis doplatit.

Tohle muze vymyslet opravdu jenom idiot :scratch:

Nebo jinak - na co tedy vzniknul vlastne ten Komfort? Vzdyt to mohlo dal pokracovat jako Standard.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

Jeden vyjeb bych tam pri prechodu na Komfort videl a to ten, ze pokud nyni mate na TV nabidku nejakou slevu, tak po prechodu na Komfort o ni pravdepodobne prijdete.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
  • Autor

Od UPC jsem slevu nikdy zadnou nedostal. To vis, staly zakaznik.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno
Takze uz mi vsechny discovery bezi. A ted ti odpovim na otazky.

...

2. pri prechodu neplatis nic pokud nejdes na levnejsi nabidku, cili komfort je za stejne prachy jako standard, tak neplatis nic a smlouva se nepodepisuje a v.s. by mel zustat stejny.

Smlouva se podepisovat musí, příjde ti poštou - podepíšeš - pošleš zpátky.

• 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Modem Compal (černý), CA modul
  • Ústí nad Labem
Odesláno

Smlouvu podepisovat nemusim, tak mi to bylo receno. Smlouvu jsem nepodepisoval ani pri prechodu z analogu na digital, pouze se zmenila nabidka. Mam jen zmenu nabidky za stejne penize. A taky jsem v zivote za tech 8 let zadnou slevu nedostal.

Odesláno

Přechodem ze Standardu na Komfort problém vyřešíte jen krtátkodobě.

UPC totiž v podmínkách má, že může obsah "balíčků" měnit. To už se stalo, a také zde řešilo, několikrát.

Odesláno
  • Autor

Tak se neozval nikdo, pouze prisla stroha odpoved:

Dne 9. 1. 2013 došlo k ukončení promo vysílání programů: Programy Discovery World, Discovery Science, ID a Discovery Showcase HD v nabídce Starter, Standard a Klasik. Tyto uvedené programy byly spuštěny v roce 2011 jako prémiové programy zdarma a nebyly stálou součástí programové nabídky Standard.

Litujeme, že Vám nemůžeme podat příznivější informaci.Děkujeme za pochopení a věříme, že i nadále zůstanete naším spokojeným klientem.

Ze by se treba nekdo ozval, nabidnul, to uz bych chtel asi po UPC moc.

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

platim si uz od zacatku nejaky balicek DigiExtra tak jsem mel dojem, ze ty programy Discovery jsou jeho soucasti ale asi jsem se mylil.....

mam standard a hraje mi treba i Nat Geo Wild, Viasaty a dalsi z nabidky plus...coz je nestandard :D

Upraveno uživatelem tatoch

Odesláno
  • Autor

Tak jsem dneska tedy rano zazadal o zmenu na Komfort a:

"Váš požadavek byl akceptován. Změna ze současné nabídky na nabídku Komfort bude realizována do 24 hodin.

Vzhledem k časovému předstihu generování pravidelných měsíčních vyúčtování se tato změna projeví až v následujícím vyúčtování zpětně od jejího provedení."

Jenom by mne zajimalo, jaka zmena ve vyuctovani? Cenove je snad Standard i Komfort +- stejne, ne?

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague