tomus Odesláno 27. dubna 2013 Sdílet Odesláno 27. dubna 2013 Ne, cena by mela byt nestálo, jen je nutne uzavřít smluvu na 12 měsíců, prostě jen zmizelo slůvko "napořád", což se většinou nedá úplně splnit. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 27. dubna 2013 Sdílet Odesláno 27. dubna 2013 už vidim, jak někdo bude za 5 let ochotně platit za 10 Mb/s 200 + 50 za modem napořád vážně ne hele... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 27. dubna 2013 Sdílet Odesláno 27. dubna 2013 Vzhledem k inflaci to bude cena pořád luxusní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RZ Odesláno 26. května 2013 Sdílet Odesláno 26. května 2013 Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Po roce používání služby Klasik + Relax za necelých 250Kč se cena zvedla na asi 420Kč. Smlouva byla na slevu na rok a po roce se sleva automaticky ukončila, to chápu. Budeme kontaktovat UPC o poskytnutí slevy a při tom se chceme zeptat na toto: http://www.stabilniinternet.cz/kombinace-sluzeb/int5-dtvklasik/?vis=vis Myslíte si, že se bude toto dát vyjednat přímo a nebo to nepůjde vyřešit jinak než zrušením původní smlouvy a objednáním nové prostřednictvím stabilniinternet.cz Dále by mne zajímalo jestli k ceně Internet 5M + Klasik + balíček programů zdarma za 278Kč se musí přičíst ještě 50+50 za modem a sbox. Děkuji za váš čas a rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 26. května 2013 Sdílet Odesláno 26. května 2013 Pokud si modem a STB (nebo CAM) koupíš, tak pronájem už logicky neplatíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 26. května 2013 Sdílet Odesláno 26. května 2013 podarilo se mi to vyhadat, ale musis argumentovat letakem ve schrance nebo konkretni adresou stranek Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. června 2013 Sdílet Odesláno 4. června 2013 Co presne se povedlo vyhadat? Mel jsem slevu 50% na 30Mb, platil jsem tedy 249+modem... To skoncilo, tak jsem volal, chtel jsem prodlouzeni smlouvy - nejde, takze vypoved. A meli by se mi ozvat z vypovedniho oddeleni. ocekavam tedy, ze mi nabidnou tech 311, ale rad bych to co jsem mel predtim - tedy 249 za 30 Mb. Podarilo se to nekomu vyjednat? Druha varianta by pak byla stabilniinternet 10 Mb za 200, ale podarilo se to nekomu vyjednat pro stavajiciho zakaznika? procetl jsem cele vlakno a zatim to tu podle me nepadlo. Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 4. června 2013 Sdílet Odesláno 4. června 2013 no me se podařilo poměrně snadno získat nabídku ze stabilniinternet konkretne kombinaci TV+5Mbit + balikem Sport za 278, argumentoval jsem asi 5tinasobnym zvysenim ceny za minuly rok a letakem s uvedenou nabidkou. Vypovedni oddeleni byl arogantní čobol ale pak uz se ozvala prijemna slecna ze standardniho KC a uvedeny tarif nastavila od dalsiho uctovaciho obdobi. V tvem pripade to vidim na zminenych 311/30 Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 2. září 2013 Sdílet Odesláno 2. září 2013 no tak se nam pekne upgradovali i podminky na zvyhodnenych linkách 10Mb je takticky znacen 5+5 a 40Mb je 3 mesice za 300 pak 449 pri rocnim úpisu, obdobne je na tom 120Mb 449/629, coz je standardni nabidka UPC Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.