Návštěvník marginsqueeze Odesláno 16. ledna 2013 Sdílet Odesláno 16. ledna 2013 Dobrý den, poptávám nabídku na připojení k Internetu přes obchodního zástupce pro místo, kde již byly dříve využívány služby UPC - jedná se o to, že v bytě mám přípojku od UPC, předchozí majitel využíval internet a televizi. Mohl by se na mě buď zde nebo přes SZ obrátit s nabídkou? Cena byla před půl rokem 199Kč za 30M. Platí to stále? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frelo Odesláno 16. ledna 2013 Sdílet Odesláno 16. ledna 2013 tohle neni oficialni forum spol.UPC .....tohle je bezne forum kde zakaznici spolu komunikuji o problemech kontaktuj upc na jejich telefonu zde ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník marginsqueeze Odesláno 16. ledna 2013 Sdílet Odesláno 16. ledna 2013 Jenze tam mi nabídnou pouze ceníkové tarify Nemyslím si, že by to zde nesledoval nikdo "z druhé strany", mimo zákazníky. Případně by mi stačilo potvrzení od někoho, kdo tuto nabídku využívá, že je stále aktuální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frelo Odesláno 16. ledna 2013 Sdílet Odesláno 16. ledna 2013 bohuzel ti tady nikdo ceny nabízet nebude ....forum nema se spolecnosti upc nic spolecneho jen nazev a tady se starify neobchoduje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 16. ledna 2013 Sdílet Odesláno 16. ledna 2013 http://www.upc.cz/pdf/seznam_obchodnich ... 2-2012.pdf ale než někomu zavoláš, koukni sem, jestli už nepřeběhli (kontakty obchodní oddělení) Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 16. ledna 2013 Sdílet Odesláno 16. ledna 2013 Jestli chces levnejsi sluzbu nez je ta ceníkova od UPC, tak si objednej zde, ale za 199 Kc uz to dneska asi nebude: viewtopic.php?f=5&t=4453 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.