Návštěvník majkl lbc Odesláno 20. ledna 2013 Sdílet Odesláno 20. ledna 2013 porad mi pise neplatna ip adresa anacitani jinak je pripojen k pocitaci .diky tomuto se nemohu pripojit na internet . prosim poradte internet mam 3 dny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 20. ledna 2013 Sdílet Odesláno 20. ledna 2013 Malo informaci na radu, popis problem podrobneji. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník majkl lbc Odesláno 20. ledna 2013 Sdílet Odesláno 20. ledna 2013 mam pripojenej modem a kdyz dam site tak se mi ukaze pripojeno ale neplatna ip adresa . daval jsem automaticky zjistit ip adresu ale porad nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník majkl lbc Odesláno 20. ledna 2013 Sdílet Odesláno 20. ledna 2013 nemohlo by to byt v nastaveni routeru? jak se mam dostat do nastaveni ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 20. ledna 2013 Sdílet Odesláno 20. ledna 2013 http://192.168.1.1 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník majkl lbc Odesláno 20. ledna 2013 Sdílet Odesláno 20. ledna 2013 dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.