Odesláno 30. ledna 2013 12 let Jestli jsem to správně pochopil, tak Sokolov včera 29. ledna dokončil přechod na nové frekvence. http://newsletter.upc.cz/digitv-zmeny-leden-13/
Odesláno 30. ledna 2013 12 let Autor Zdravím, jak je na tom Plzeň - proběhlo zde už přeladění - sjednocení ? Nejede mi " Brno Tv" Děkuji. Jinak Brno TV me take nejede - cerna obrazovka. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 30. ledna 2013 12 let Od neděle mají technický problém, který snad opraví v pátek - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 30. ledna 2013 12 let Jestli jsem to správně pochopil, tak Sokolov včera 29. ledna dokončil přechod na nové frekvence.http://newsletter.upc.cz/digitv-zmeny-leden-13/ K tomu dopisu ze Sokolova-v Brně došlo v předešlých dnech také k aktualizaci sw na jejich boxech.Jsem v bývalé síti Karnevalu.
Odesláno 30. ledna 2013 12 let Mám trochu obecnější dotaz. Všechny muxy (především z Karnevalu a možná i dalších) se přesouvají do V. televizního pásma. Jinak řečeno, v překopané síti UPC budou všechna nižší pásma uvolněna, zbydou tam pouze pozůstatky analogu a data (i-net, cca 300-400 MHz) a někde pod I.tv zpětné kanály i-netu. Co se tady zamýšlí? Prostoru bude velmi dost... Zvýšení uploadu, zvýšení rychlosti downloadu, interaktivní tv (On Demand) a další a další možnosti. Může někdo zasvěcený alespoň nastínit?
Odesláno 30. ledna 2013 12 let Horizon, HBO OD a nové HD kanály něco zaberou... Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 31. ledna 2013 12 let I při sebevětší snaze to množství kanálů ve spodní části tv pásma neobsadíš ani z části. Alespoň ne se současnými datovými toky a přecpanými kanály (muxy). Teda spíš naopak, muxy nejsou přecpané (~10), jenom vyplněné balastem s datovým tokem 1-2 Mbps...
Odesláno 31. ledna 2013 12 let Uvolněný prostor zcela jistě připadne netu, protože to je dneska dominantní služba, kterou UPC nabízí.
Odesláno 20. února 2013 12 let Autor Tak dneska by melo na radu prijit Brno. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.