Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

U mě funguje těch 642 a 650 MHz

Odesláno

HaWe> 778 MHz je (zatím?) poslední aktivní kanál, vyšší frekvence jsou mrtvé. 794 MHz je původní frekvence muxu 19 v síti UPC (podle Tomusova frekvenčního plánu), 650 MHz je nová frekvence muxu 19 pro obě původní sítě (Karneval i UPC).

Odesláno

Díky za info. Naladilo se to tedy správně.

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Technicolor, 2x CA modul
  • Teplice
Odesláno

Vsiml jsem si malickosti, ze "ID site" uz bylo chvili "UPC_ZDF...." ale pak se to zase zmenilo a je znovu "Karneval_ZDF..."

Lokalita Mezibori - konkretne Teplice.

Odesláno

To je identifikace sítě na starých frekvencích. Já mám UPC_ZDF

Odesláno
Vsiml jsem si malickosti, ze "ID site" uz bylo chvili "UPC_ZDF...." ale pak se to zase zmenilo a je znovu "Karneval_ZDF..."

Lokalita Mezibori - konkretne Teplice.

Tak pro jistotu - po uplnem preladeni mam smes, vetsina kanalu ID site Karneval a neco UPC.

Odesláno

Já to musel celé naladit ručně, na Samsungu zadat jednotlivé frekvence a Sony dnes naladit znovu, protože jsem tam měl dnes ráno taky mix frekvencí Karnevalu a UPC, tam jsem začal s laděním od frekvence 626 MHz

Odesláno
  • Autor
V Brne se vyskytl problem s tim, ze na nekterych mistech site zustaly zapomenute stare fitry, ktere odfitruji vyzsi kmitocty na kterych nyni nove jede digitalni tv, takze nekterym klientum po aktualizaci prestala fungovat digitalni tv.

Pokud jste nekdo zaznamenali uvedeny problem, tak zavcas kontaktujte UPC a sdelte jim to, aby filtr mohli prijet vymotovat, je ve venkovnim rozvadeci, takze k vam domu nikdo nepoleze.

A pak si tv preladte na puvodni frekvenci, tedy manulani ladeni na 410 MHz, SR 6900, pripadne 170,5 MHz ,SR 5000.

Tak na severu cech pry nastal stejny problem.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Řekl bych, že to je problém jednotlivých domovních/bytových rozvaděčů či přípojek, nikoli severních čech

Odesláno

V Brně dojde k vypnutí souběhu těsně po Velikonocích, Na Mezibořské HS pak další týden. Dopisy nebo emaily by měly odejít o týden dříve

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague