Odesláno 10. května 2013 11 let technik píše ....a odedneška i v Praze a okolí....mám to chápat tak, že v Praze jsou už změny kmitočtů provedeny ? V Praze je teď období, kdy dotčené MUXy běží na obou kmitočtech. STB se mi doma přeladil automaticky - napsal "Aktualizuji, prosím čekejte" (nebo tak něco) a už bylo vše na nových kmitočtech. TV jsem zatím nepřelaďoval, chystám se na to o výkendu - je to totiž Samsung Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 14. května 2013 11 let Tak dnes došlo k vypnutí starých kmitočtů v lokalitách Kolín, Liberec, Česká Lípa, Mladá Boleslav, Příbram, Strakonice, Hradec Králové, Olomouc, České Budějovice, Hodonín, Znojmo, Třebíč a Uherské Hradiště - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 21. května 2013 11 let Tak dnes došlo k vypnutí starých kmitočtů v lokalitě Brno - původní UPC. Takže ode dneška v celém Brně pouze na nových kmitočtech. - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 28. května 2013 11 let Tak dnes došlo k vypnutí starých kmitočtů v lokalitách na Ostravsku. Takže ode dneška na celé Moravě pouze na nových kmitočtech. - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 28. května 2013 11 let Autor Tak to vypada ze do lprazdnin budeme mit komplet sjednoceno. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 30. května 2013 11 let Dotaz na "technika" zda neví, kdy dojde k vypnutí starých kmitočtů v Praze (kontaktoval jsem dříve UPC a podle nich by to mělo být někdy koncem května)? Ptám se proto, že na Sony Bravia (4 roky stará) nemám žádný mux (DVBT-C) dvakrát a po vypnutí starých kmitočtů tak očekávám problém.
Odesláno 30. května 2013 11 let nejspíše ve středu, teď odcházeli informace klientům - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 30. května 2013 11 let potvrzuji příjem informačního mailu od UPC, ohledně změny frekvencí a návodu k přeladění CA modulu, informace o datu vypnutí ovšem chybí. - - - - Praha
Odesláno 31. května 2013 11 let potvrzuji příjem informačního mailu od UPC, ohledně změny frekvencí a návodu k přeladění CA modulu, informace o datu vypnutí ovšem chybí. Potvrzuji to samé (tak nakonec ten email přece jen přišel). Možná by bylo vhodné uvádět i konkrétně, které frekvence se mění (pro uživatele zařízení připojovaných k počítači). Jiná služba Jiná služba TV Komplet CA modul Praha
Odesláno 5. června 2013 11 let Doufám, že "technik" potvrdí dnešní vypnutí starých frekvencí v Praze. Na starší TV Sony Bravia to opravdu znamenalo znovu přeladit ( a případně přetřídit). Jenom potvrdím že info mail mi přišel přestože nemám modul od UPC ale od Lyca.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.