Odesláno 5. června 2013 11 let Tak dnes došlo k vypnutí starých kmitočtů v lokalitách v Praze a okolí (Kladno, Kralupy nad Vltavou, Neratovice, Mělník, Nymburk a Čělákovice). Takže ode dneška v celých Čechách pouze na nových kmitočtech. Zbývá už pouze Jindčichův Hradec, kde se přesun chystá na konec měsíce. - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 5. června 2013 11 let mohu potvrdit, nejdřív jsem se divil, co se děje a pak mi to tak nějak došlo (Praha) Jiná služba Jiná služba Komplet Bílá krabice Praha
Odesláno 12. června 2013 11 let Dnes došlo v Jindřichově Hradci k zapnutí nových kmitočtů. - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 13. června 2013 11 let Tak proto, když jsem zapnul STB tak mi to 5x posobě po pár minutách psalo aktualizuji a žádný nový program nepřibyl.
Odesláno 20. června 2013 11 let Tak včera došlo v vypnutí DVB-C na starých kmitočtech. Takže v celém UPC je DVB-C pouze v UHF - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 20. června 2013 11 let Autor Takze po pul roce byla cela operace uspesne dokoncena, mame konecne preklopeny vsechny frekvence na nove a v cele ČR UPC vysila jiz jednotlive multiplexy na stejnych kmitoctech, jeste ze mame v UPC takove sikovne techniky. Podrobnosti jsou v aktualnim seznamu multiplexu a kanalu: download/seznam_muxu.htm Jeste dodam ze z puvodnich kmitoctu zbyl jeden na 170,5 MHz / SR 5000 , na kterem se zadny kanal nevysila, ale ktery nyni slouzi jako seznam kanalu pro manualni ladeni STB a TV, presneji receno, na tomto muxu bezi pouze informacni tabulky s kanaly podle kterych si STB a TV naladi a pripadne seradi kanaly UPC, je to take vychozi ladici frekvence pro STB od UPC. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 21. června 2013 11 let Autor Na kanale 170,5 MHz / SR 5000 proste bezi pouze informace o seznamu, frekvencich a skladbe kanalu a multiplexu vysilanych v DVB-C (tabulka NIT, PMT..) podle kterych si pak STB ci TV kanaly naladi aniz by muselo skenovat cele frekvenci spektrum. Stejna informace je samozrejme vysilana i na vsech ostatnich kanalech v DVB-C, takze pokud pouzijete manualni ladeni, tak je vlastne uplne jedno od ktereho kanalu vysilaneho v DVB-C zacnete ladit, protoze STB si to podle toho zeznamu naladi a seradi sam. Naopak pokud se pouzije automaticke ladeni, tak STB proskenuje cele frekvenci spektrum a multiplexy s kanaly pak postupne naladi vzestupne podle frekvenci. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 21. června 2013 11 let Autor Tady jde hlavne o to, ze tento kmitocet je nastaven jako vychozi u STB dodavanych od UPC, u vlastniho STB ci televizoru si tam rucne muzete zadat jakoukoliv jinou frekvenci. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.