Návštěvník Jaku Odesláno 24. ledna 2013 Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 Vím, že se většina z vás orientuje podle EPG, já občas používám "web". Můžete mi říct, jak vám funguje tato adresa? http://tvprogram.upc.cz/TV/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 25. ledna 2013 Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 moc tam toho neni... skoro bych si na základě zobrazovanejch výsledků tipnul, že upc už televizní služby nenabízí Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaP Odesláno 25. ledna 2013 Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Adresa funguje, ale žádné info o pořadech tam není. Citovat 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 25. ledna 2013 Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Jo jo, a když se člověk snaží, tak se občas dozví, že ... "Žádné programy z tohoto žánru - Nejsou dostupné žádné programy ze zvoleného žánru". Přitom zvolený žánr: "Všechny Žánry". Už jsem to napsal přes Kontaktní formulář. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 25. ledna 2013 Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 Ja tam koukal pred par dny a fungvalo to, takze asi vypadek- Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. ledna 2013 Sdílet Odesláno 26. ledna 2013 A teď už nefunguje vůbec - přesměrování na holandskou stránku, že stránka neexistuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. ledna 2013 Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Tak odkaz na "TV program" už zase funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 28. ledna 2013 Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Taky jsem si toho právě všiml. Odkaz funguje, to ano, ale ten program je v hrozném stavu. Ikony nepatří zobrazeným stanicím, a čísla také neodpovídají "defaultnímu" řazení UPC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 28. ledna 2013 Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 maj to rozbitý, no... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 28. ledna 2013 Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Ano, mají. A není to nic zvlášního. Popravdě řečeno vůbec si nepamatuji, že by to kdy bylo správně. Jen teď je to rozbité trochu víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.