Odesláno 24. ledna 2013 12 let Vím, že se většina z vás orientuje podle EPG, já občas používám "web". Můžete mi říct, jak vám funguje tato adresa? http://tvprogram.upc.cz/TV/
Odesláno 25. ledna 2013 12 let moc tam toho neni... skoro bych si na základě zobrazovanejch výsledků tipnul, že upc už televizní služby nenabízí - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 25. ledna 2013 12 let Adresa funguje, ale žádné info o pořadech tam není. 150 Mb/s - Start TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55 Litoměřice
Odesláno 25. ledna 2013 12 let Jo jo, a když se člověk snaží, tak se občas dozví, že ... "Žádné programy z tohoto žánru - Nejsou dostupné žádné programy ze zvoleného žánru". Přitom zvolený žánr: "Všechny Žánry". Už jsem to napsal přes Kontaktní formulář.
Odesláno 25. ledna 2013 12 let Ja tam koukal pred par dny a fungvalo to, takze asi vypadek- Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 26. ledna 2013 12 let A teď už nefunguje vůbec - přesměrování na holandskou stránku, že stránka neexistuje.
Odesláno 28. ledna 2013 12 let Taky jsem si toho právě všiml. Odkaz funguje, to ano, ale ten program je v hrozném stavu. Ikony nepatří zobrazeným stanicím, a čísla také neodpovídají "defaultnímu" řazení UPC.
Odesláno 28. ledna 2013 12 let Ano, mají. A není to nic zvlášního. Popravdě řečeno vůbec si nepamatuji, že by to kdy bylo správně. Jen teď je to rozbité trochu víc.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.