Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Dnes mi přišel e-mai od UPC,kde se píše,cituji:

vážíme si vaší přízně, proto vám jako poděkování vracíme zálohu za zapůjčené zařízení, kterou jsme od vás v minulosti obdrželi formou jednorázového poplatku.

Víc podstatných informací tam není-jaké zařízení nebo jakou částku.

Vůbec netuším,o čem píšou.....

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Liberec

taky mě to přišlo a taky nevím o co jde, mám zakoupené CA moduly a pronájem modemu, který si vesele strhávají každý měsíc, na to se asi "vážíme si vaší přízně" nevztahuje.

• Basic
  • -
  • Základní, Sport
  • Compal CH7465
  • Brno
Návštěvník Retiree

Taky..., svého času, v dávné historii, se platily zálohy např. za zapůjčený modem, 1000 Kč, za propůjčení STB, za zapůjčenou smart kartu do STB nebo do CA modulu, asi100 Kč  Tuším to bývalo,  v mém případě, za bývalého Karnevalu. Později, netuším zda zpod UPC nebo ještě za předchozího operátora bylo zálohování zrušeno. Nicméně si vybavuju, že i při platbě prostřednictvím SIPO mně při změně služby dokázali(y) tehdejší účetní provést vyúčtování takových záloh bez zbytečných dotazníků....

Tak jsem zavolal na UPC.

Asi někdy v roce cca.2009-10 jsem měl zapůjčený STB Handan s kartou.Za tu kartu jsem tehdy asi zaplatil.A teď mi chtějí vrátit zálohu za kartu-200kč.

To je vše.

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Liberec

Hodně se dříve platili zálohy za Conax karty 200Kč, když si člověk zakoupil box či CA modul. Platilo se 200Kč, aby v případě nevrácení té karty, která zůstává majetkem UPC, nemuselo UPC zákazníky uhánět a vymáhat, prostě si rovnou nechali zálohu. Po nějaké době od toho zase upustili a teď s příchodem VF vrací ty zálohy všem, kteří je ještě zpět nedostali (po vrácení boxu se automaticky záloha dala do vyúčtování).

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

@Adolf.ShitlerTak většina lidí nevracela jen samotnou kartu. A náklady na zaslání karty jsou do 50Kč, když koupím bublinkovou obálku.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

update:

i když ve formuláři jsou jen dvě možnosti, vrátit na účet nebo složenkou, tak dneska přišlo vyúčtování za UPC služby a zálohy za vypůjčené zařízení byly odečtené tam ... docela pěknej zmatek v tom mají.

• Basic
  • -
  • Základní, Sport
  • Compal CH7465
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...