Návštěvník marginsqueeze Odesláno 29. ledna 2013 Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Dobrý den, pokud na kabelový modem připojím AP (bez routeru) - kolik je možné připojit zařízení? Každé z nich dostane veřejnou IP adresu a zatím se mi takto podařilo připojit tři zařízení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 29. ledna 2013 Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 tak to seš haluzák zkus ještě nějaký zařízení, kolik to dá adres Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník marginsqueeze Odesláno 29. ledna 2013 Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Tři je max. Pripoji se prvni tri zařízení po restartu modemu, celkem mám doma čtyři zařízení. Každé z tech čtyř ma však prirazenou vlastni veřejnou ip. Podivné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JirkaH Odesláno 29. ledna 2013 Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Proc podivne? UPC prece dava k vyssim tarifum 3 IP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 29. ledna 2013 Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Tři je max. Pripoji se prvni tri zařízení po restartu modemu, celkem mám doma čtyři zařízení. Každé z tech čtyř ma však prirazenou vlastni veřejnou ip. Podivné.. Pokud nedostane zařízení IP ze serveru, tak si obvykle po chvilce přiřadí nějakou svoji. Alespoň Widle to tak dělají. Ovšem zařízení je pochopitelně nefunkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník marginsqueeze Odesláno 29. ledna 2013 Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Proc podivne? UPC prece dava k vyssim tarifum 3 IP. Mám fiber 30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 29. ledna 2013 Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Fiber 30 je puvodni fiber 10 a tam byla jedna IP, i kdyz me to bcas jelo i se dvema, U fiber 32, coz je puvodni fiber 25 byly 3 IP. Ale momentalne informace o poctech IP adres jiz nejsou nikde na webu UPC k nalezeni, takze by me samotneho zajimelo ,jak to vlastne nyni je. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kully Odesláno 21. února 2013 Sdílet Odesláno 21. února 2013 V ceniku u polozky Pevna IP adresa pisou: Maximálně jedna pevná IP adresa pro UPC Internet 5M, UPC Fiber Power 30 a maximálně tři pevné IP adresy pro UPC Fiber Power 32, Fiber Power 50, Fiber Power 60, Fiber Power 100 a Fiber Power 120 a uctujou si za to 210 Kc/mesicne To znamena, ze UPC nema verejnou IP adresu ? Nebo ma, ale je dynamicka a plati se za statickou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 21. února 2013 Sdílet Odesláno 21. února 2013 Veřejná je automaticky vždy a platí se za pevnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 21. února 2013 Sdílet Odesláno 21. února 2013 ...To znamena, ze UPC nema verejnou IP adresu ? Nebo ma, ale je dynamicka a plati se za statickou ? Ano, máš podle tarifu dynamicky přidělenou jednu až tři veřejné adresy. Platí se měsíční poplatek pouze za statickou veřejnou. Záleží na tobě jestli opravdu potřebuješ statickou. Z vlastní zkušenosti vím, že pokud mám za modemem "trvale" zapnutý router, tak mám stejnou IP i několik let. Zápůjčka IP adresy, kterou poskytuje UPC je v mé lokalitě v tuto chvíli 6 hodin, ale ani při delším výpadku elektriky jsem o IP nepřišel a dostal jsem přidělenou stejnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.