tomus Odesláno 1. února 2013 Sdílet Odesláno 1. února 2013 Dostal jsem informaci, ze na webu Moje UPC by měly být nově vidět faktury za výučtovaní služeb UPC a opravdu tam jsou ve slozce Moje faktury https://my.upc.cz/cz/StartPage.aspx Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 1. února 2013 Sdílet Odesláno 1. února 2013 vyscreenujte to někdo, ať se taky pokochám Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 1. února 2013 Sdílet Odesláno 1. února 2013 Není čím se kochat, zatím je to jenom tabulka s datem a číslem faktury. Je tam i příslib do budoucna, že bude možno faktury stáhnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frelo Odesláno 2. února 2013 Sdílet Odesláno 2. února 2013 (upraveno) to uz je tam od pulky ledna s informaci ze to v unoru pujde stahnou ..ma to slouzit k tomu aby nemuseli rozesilat emailem kazdemu vyuctovani zvlast tak v sekci moje upc najdes vyfakturovane vyuctovani za predchozi mesic tim si jakoze zjednodusuji praci protoze posilani vyuctovani pres email jim funguje vzdy par mesicu a pak je 3x i vice do roka musis bombardovat telefononicky proc ho neposlaly a tech vymluv operatorky kolem toho tohle to ma prave tzv zrusit a vyuctovani najdes v moje upc v dokumentu pdf A kde máte napsáno, že UPC nebude rozesílat elektronické faktury emailem? Nemá to být spíše služba navíc? pochybuji ze bude navic spise si usnadni oni praci zruseni zasilani vyuctovani emailem a odkazou te na pouzivani moje upc kde najdes vse potrebne proc by to delali 2x posilaly emailem a davali podruhe do moje upc ? Upraveno 3. února 2013 uživatelem frelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 2. února 2013 Sdílet Odesláno 2. února 2013 Mně chodí faktury e-mailem několik let úplně bezproblémů. A pokud se toto zruší, tak akorát bude člověk muset myslet na to, že má kdesi cosi stahovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 2. února 2013 Sdílet Odesláno 2. února 2013 Souhlas, s tímhle ať jdou do h**zlu, já chci aby mi to chodilo komplet mailem, kde to vždycky najdu a ne abych to musel někde stahovat. Tohle zkoušel T-Mobile, když začínal s elektronickou fakturací, nakonec si ale dal říct a vše komplet včetně podrobného vyúčtování je v mailu. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 2. února 2013 Sdílet Odesláno 2. února 2013 A kde máte napsáno, že UPC nebude rozesílat elektronické faktury emailem? Nemá to být spíše služba navíc? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 2. února 2013 Sdílet Odesláno 2. února 2013 Někteří tu naznačují, že by to tak mohlo být. Já doufám, že se tak nestane. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 3. února 2013 Sdílet Odesláno 3. února 2013 Já naopak doufám, že to bude podobně jako u toho zmiňovaného T-Mobile. Faktury jsou na webu v Muj T-Mobile, a když chci tak si zapnu službu a chodí i emailem. Tady UPC to má z opačného konce. Napřed je posílalo emailem a to doufám nezruší, a k tomu nabídne i web. Myslím, že nejlepší je varianta, kdy si člověk může vybrat zda chce fakturu: - papírově za poplatek - elektronicky zdarma --- na webu --- do emailu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník allien Odesláno 3. února 2013 Sdílet Odesláno 3. února 2013 A jak to třeba bude u těch, kteří od UPC mají jen TV a internet mají od někoho jiného? Anebo net nemají... Třeba já.... a nebo mají jen net v mobilu a znám pár dalších lidí, kteří to mají takhle. Taky mi chodí faktury do emailu, tak doufám, že to tak zůstane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.