Návštěvník Jaku Odesláno 3. února 2013 Sdílet Odesláno 3. února 2013 Proč by někdo měl něco rušit? Spíš to bude možnost navíc. A stejně jako nemáš Internet od UPC a píšeš příspěvky na UPCzone, tak klidně si můžeš z webu UPC stáhnout fakturu. Telefon podle profilu máš, tak asi máš na webu UPC i výpisy z telefonu. Moje UPC je svázáno na smlouvu, a asi je jedno jaké služby máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 4. února 2013 Sdílet Odesláno 4. února 2013 Já mám pocit, že když má člověk jen Tv od UPC, tak Moje UPC nemá, stejně jako např. email ale úplně jist si nejsem. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 4. února 2013 Sdílet Odesláno 4. února 2013 Ja mam pouze TV a o zadnem Moje UPC nic nevim. A faktura mi dneska prisla normalne do firemniho emailu (minuly mesic jsem zrusil jeji papirovou podobu). Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 4. února 2013 Sdílet Odesláno 4. února 2013 To, že o té možnosti nevíte (tedy oficiálně), je možné. Jinak o My_UPC určitě víte. Minimálně z tohoto vlákna. Proč by ho neměli mít? Vždyť pro Registraci se zadává jen jméno a číslo smlouvy. A smlouvu snad mají všichni, i ti, kdo mají jen TV nebo jen telefon. cvancara: Můžete to, prosím, vyzkoušet zde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 4. února 2013 Sdílet Odesláno 4. února 2013 Tak upresneni - ze existuje nejake Moje UPC vim, ale nikdy jsem ho nepouzil. Takze jsem se tedy registroval, naslo to moji adresu, prisel aktivacni email a: Číslo smlouvy se nepodařilo ověřit. A tim jsem skoncil. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 4. února 2013 Sdílet Odesláno 4. února 2013 Pokud si vzpomínám, tak v číslech smluv má UPC (jako ve všem) určitý bor.., pardon, nepořádek. Pokud máš starší smlouvu, možná pomůže za poslední číslo přidat "nulu". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 4. února 2013 Sdílet Odesláno 4. února 2013 Tak dalsi pokus s "0" na konci: Číslo smlouvy se nepodařilo ověřit. Pripadne jeste vyskoci hlaska: Bezpečnostní omezení Vážený zákazníku, omlouváme se za vzniklé potíže, ale nepodařilo se Vám správně zadat požadované vstupní údaje. Opakujte požadovanou operaci znovu. At si to strci do spic. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 4. února 2013 Sdílet Odesláno 4. února 2013 Já jsem se do Moje UPC v nepravidelných intervalech přihlašoval více jak rok. Ani písemně, ani telefonicky jsem nedosáhl vyřešení problému, až konečně jsem na KC narazil na znalého člověka (čestná výjímka), náprava pak byla otázkou okamžiku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 4. února 2013 Autor Sdílet Odesláno 4. února 2013 Cisla smluv se pokud si dobre pamatuju menili nekdy pred rokem, ty puvodni cisla byvali na SIPU ve zkracene forme, jedno cislo na konci tam chybelo, takze je vdy dobre se kouknout do smlouvy. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 4. února 2013 Sdílet Odesláno 4. února 2013 To cislo mam stejne jak na fakture, tak na smlouve. Schvalne jsem to kontroloval, 8-mi mistne. Dlabu na to, doted jsem to nepotreboval. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.