Návštěvník Silenth Odesláno 1. února 2013 Sdílet Odesláno 1. února 2013 Mám problém s tím,že mi nejspíš UPC zablokovali porty na různé programy. Mohlo by se to nějak odblokovat? Skoušel jsem i port forwarding v nastaveni routeru ale nepomaha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Silenth Odesláno 1. února 2013 Sdílet Odesláno 1. února 2013 dočetl jsem se něco o "virové aktivitě",možné to je člověk nikdy neví,ale asi před 2 týdny jsem reinstalloval PC takže už by se to němelo stávat,to musím požádat UPC o odblokování portů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 1. února 2013 Sdílet Odesláno 1. února 2013 Ano Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Silenth Odesláno 1. února 2013 Sdílet Odesláno 1. února 2013 Stačí pomocí kontaktního formuláře na webu nebo musím osobně či přes mobilní telefon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lejno Odesláno 1. února 2013 Sdílet Odesláno 1. února 2013 Lze i přes pevnou linku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 1. února 2013 Sdílet Odesláno 1. února 2013 Mel by stacit i formular, ale asi to bude na dyl, kazdopadne predtim prover sva PC, zda v nich neni nejaka havet, protoze jinak se to bude opakovat. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.