Odesláno 24. dubna 2020 4 roky Čaute. Poslední dobou mám problém přes MS Outlook odeslat hromadný mail (cca 60 adres). Řeším to se správcem serveru. Ten mi tvrdí, že jsem v práci jediný (nikdo jiný si nestěžuje), že u něj je vše v pořádku. Prej, jestli není nějaké omezení u mého poskytovatele internetu. Je možné, že by mohl být problém u UPC/Vodafone? Basic Red Basic Základní CA modul Brno
Odesláno 24. dubna 2020 4 roky Občas odesílám přes MS Outlook cca 200 hromadných zpráv a žádný problém. SMTP je samozřejmě mimo VF/UPC. Jinak bych ale řekl, že pokud se podaří odeslat i jedinou zprávu, tak žádná blokace ze strany ISP není (v MS Outlook je i test přijímání a odesílání zpráv, tak to zkusit). Upraveno 24. dubna 2020 4 roky uživatelem Adolf.Shitler - - - - -
Odesláno 24. dubna 2020 4 roky Autor Test mi jde. Odeslat a přijmout zprávu (i s přílohami) pro jednoho adresáta taky. Ale potřebuju to posílat na cca 60 adres a tam narážím. SMTP mám taky mimo Vodafone/UPC. Řekl bych, že nejsem IT analfabet, ale tady narážím. Basic Red Basic Základní CA modul Brno
Odesláno 24. dubna 2020 4 roky Podle mě to dělá nějaký firewall v PC, protože fa UPC když tak blokla celý port pro smtp (25, 465), ale nikoliv, aby jeden email prošel a 60 ne. - - - - -
Odesláno 25. dubna 2020 4 roky Taky může být nějaká adresa špatně a blokuje to všechno. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové
Odesláno 25. dubna 2020 4 roky A jak se to chova s jinym SMTP serverem? Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 6. května 2020 4 roky Autor Tak nakonec to vypadá, že byl nějaký problém s MS Outlookem (asi po nějaké aktualizaci). Pomohlo až smazání účtu a znova nastavení (se stejným nastavením). Při pokusech (jen) o změnu nastavení se problém pořád vyskytoval. Basic Red Basic Základní CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.