Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Dobrý den,

do dnešních dnů jsme používali klasickou CRT TV a k ní Set-top box CV-5000. Zakoupili jsme ovšem novou TV Samsung UE46ES8000 a chtěli v ní používat CAmodul.

Nevíte prosím někdo jak v takovém případě postupovat? Lze vrátit STB (50Kč měsíčně) bez karty a zakoupit (pronajmout) u UPC samotný CAmodul? Nebo k novému modulu musí být nová karta a jak dlouho přibližně taková výměna trvá?

Odesláno

Dobrý den,

zavoláte na UPC a naplánujete si výměnu. První volné termíny bývají do 2-3 pracovních dnů obvykle :)

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Jednoduché

1: vrátit STB i s kartou

2: koupit / pronajmout modul i s kartou

Karta je vždy "spojena" s konkrétním STB / modulem

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Děkuji, zavolám zítra. Jen jsem si chtěl být jistý, ať mne přez telefon neoblbnou. Bude mne něco stát přivezení technikem, že bych mu hned strčil STBox?

Odesláno

Máte na výběr ze 2 variant

1. Samoinstalace - Technik jen doveze modul s kartou a vyzvedne STB (s kartou + scart kabel) -> zdarma

2. Instalace technikem - Technik přijede, odpojí STB, "nainstaluje" CA modul a naladí -> Něco málo přes 400Kč

Ale to vše Vám řeknou až budete volat ;)

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Ne, né to si to odpojím, zapojím sám. Děkuji

Odesláno
Máte na výběr ze 2 variant

1. Samoinstalace - Technik jen doveze modul s kartou a vyzvedne STB (s kartou + scart kabel) -> zdarma

2. Instalace technikem - Technik přijede, odpojí STB, "nainstaluje" CA modul a naladí -> Něco málo přes 400Kč

Ale to vše Vám řeknou až budete volat ;)

Zajímavé, po mně chtěli napřed vrátit STB poštou do Nymburka a pak teprve dali CAM s kartou :?:

Odesláno

Nevim proc bych mel prvne vracet STB, prece muzu mit klidne oboje soucasne.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Můžeš, ale pak budeš taky platit za oboje.

Odesláno
Zajímavé, po mně chtěli napřed vrátit STB poštou do Nymburka a pak teprve dali CAM s kartou :?:
A kdy to bylo? Někdy hodně dávno? Poslední dobou tu několik lidí psalo, že CAM za STB se mění z ruky do ruky, přijede (zadarmo) technik. Já osobně jsem tuhle výměnu dělal před měsícem a proběhla přesně takhle...
  • 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague