Odesláno 26. října 2020 4 roky Mně vynechává zvuk jen přes reciever, při stereu to nedělá, taky se při tom malinko trhne obraz. dělá mi to na obou tv plazmách Panasonic s CA modulama pouze kanály DTX a Animal Planet
Odesláno 28. října 2020 4 roky Autor Já bych rád sledoval hlavně ID Discovery, ale nemám na to nervy. I dnes po pár minutách začnou problémy se zvukem! Na Discovery Science vše OK! Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Ostrava-Poruba
Odesláno 29. října 2020 4 roky Můžu potvrdit, že se mi toto také děje, přijde mi, že se to děje hlavně ve "večerní špičce", jestli to dává smysl... Prostě když jsem ležel nemocný a celý den sledoval Discovery, tak večer najednou problémy se zvukem. Televize Samsung řady "Q" s CA modulem a lokalita Praha 5. Upraveno 29. října 2020 4 roky uživatelem Neo_Moucha Jiná služba Jiná služba Komplet Bílá krabice Praha
Odesláno 4. listopadu 2020 4 roky Koukám, problém přetrvává. Obraz se zastavuje. Kde hledat problém? Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 4. listopadu 2020 4 roky Jestli se seká a kostičkuje i obraz, tak bude problém ve špatném signálu, zkontroluj kabel mezi UPC zásuvkou a set-top-boxem nebo televizorem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. listopadu 2020 4 roky Autor Jj zas je to delší dobu v čudu! Se signálem to nemá nic, to už jsem psal na začátku. Měl by to řešit Vodafone. Premium Premium ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul Ostrava-Poruba
Odesláno 4. listopadu 2020 4 roky Stejný problém, zasekávání zvuku i lehce obrazu, ne kostičkování, jen mikro záseky jak obrazu tak zvuku. Tento problém se objevuje již po několikáté. Pak sám zmizí a x měsíců to jede normálně. Tv Panasonic.
Odesláno 9. listopadu 2020 4 roky tak dneska to vypadá, že už je po problému, žádný zásek zvuku ani obrazu
Odesláno 11. března 2021 4 roky Programy jsou nefunkční,jenom černá obrazovka. Máte taky problémy??? Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 11. března 2021 4 roky Jestli myslíš Discovery tak ty mě jedou, v dvb-c. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.