Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Po avizované změně kanálů mám některé programy dublované (SMÍCHOV), špatné pojmenované (COOL je PETKA, aj) a v EPG mám místo programu větu o přesunutí kanálu.

Dá se to nějak vrátit do původního funkčního stavu? S tím, že si nějaké stanice přehodím jsem se už smířil. I když bych tedy za tohle cvičení UPC nejradějí poslal tam kam slunce nesvítí.

Odesláno

Máš tady několik témat, kde se tohle řeší a diskutuje. Což se takhle trochu namáhat a číst a ne zakládat další nesmyslné téma...

Odesláno

Jste dokonalý, perferktní a bezchybný.

Proč jste mu nedal link na téma, které řeší jeho problém???

Odesláno

Rozhodně mi připadá tenhle thread aspoň rozumně pojmenovaný, na rozdíl od těch dalších, kde se možná řeší totéž

Odesláno

Taky se "666" nedivím, protože i když se to jinde řeší, tak zpravidla ve vláknech, které mají zcela jiný název a kromě toho se tam řeší x jiných problémů (např. u tématu Nové stanice momentálně řazení a editace seznamu programů u televizorů značky Samsung). :( Stává se to tady, buhužel, čím dál tím méně přehlednější, diskuzím evidentně schází moderování. Než v tom něco najít, tak je opravdu snažší prostě založit nové vlákno a zeptat se.

Odesláno

A k tématu - to přeladění jsem teda taky nepochopil, výsledkem je že mám asi 10 stanic v seznamu 2x z toho jednou místo EPG s nápisem o stěhování. Ale například JOJ a JOJ plus jsem po stěhování už nenašel, naštěstí stále běží i na původním kanálu

Odesláno

Asi nemáte vše naladěno.

Podle tohoto PDF.

Jsou slovenské programy v novém MUXu 20 - frekvence 778 MHz nebo 322 MHz a přenosová rychlost 6900 kb/s.

BTW: Tomus by měl asi uzavřít více než 100 stránkové "Nové stanice..." a vyrobit "ještě Novější". :)

Opravdu to tam ztratilo přehlednosti díky řešení Ladění Samsungu - to by si také zasloužilo vlastní vlákno nebo ten hezký návod co si vyrobila Nastasss.

Odesláno

A jak je to s Kino Svět ?

Odesláno

No tato stanice ještě nevysílá, snad 1.3.2013

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague