Návštěvník Pan_Filuta Odesláno 19. února 2013 Sdílet Odesláno 19. února 2013 Zdravím, posledních několik dní se nedostanu z UPC připojení na http://posterous.com . Nejde jak ping tak traceroute, z jiných míst problém nemám. Můžete prosím vyzkoušet zda se vám stránky načtou, či má posterous problémy jen se mnou? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 19. února 2013 Sdílet Odesláno 19. února 2013 http://www.zive.cz/bleskovky/posterous- ... fault.aspx zabalili to trochu dřív, no... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Pan_Filuta Odesláno 19. února 2013 Sdílet Odesláno 19. února 2013 Díky:) Nicméně problém není že by nefungoval, ale že funguje z jiných internetových připojení, ale z UPS ne, proto se ptám zda se tam z UPS prosím dostanete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 19. února 2013 Sdílet Odesláno 19. února 2013 aha, on jim web ještě jede, sem netušil, protože všechno, co sem měl na screenshot.cz, už nejede jinak i ode mě z centria to nakonec de ven přes upc (to sou ty adresy označený jako sloane.cz, chello.cz a aorta.net) Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Pan_Filuta Odesláno 19. února 2013 Sdílet Odesláno 19. února 2013 Díky za test, stránky se načítají? Jsem na tom bohužel takto: Proto uvažuji zda mě třeba automaticky nezabanovali na IP:) Zkoušel jsem dnesk na 30 min vypojit model, ale adresa drží jak hebrejská víra, asi budu muset zkusit delší časový úsek. PS: Web jim musí jet ještě nějakou dobu, slíbili migrační nástroje které zatím neexistují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jaku Odesláno 19. února 2013 Sdílet Odesláno 19. února 2013 Mě funguje (z UPC): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 19. února 2013 Sdílet Odesláno 19. února 2013 Díky za test, stránky se načítají? i mně... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Pan_Filuta Odesláno 19. února 2013 Sdílet Odesláno 19. února 2013 Díky všem, bude to asi mou IP. Jeden den jsem dělal asi tři migrace blogu a asi jsem překročil limit, zítra to zkusím snad s novou IP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 19. února 2013 Sdílet Odesláno 19. února 2013 (upraveno) Díky:) Nicméně problém není že by nefungoval, ale že funguje z jiných internetových připojení, ale z UPS ne, proto se ptám zda se tam z UPS prosím dostanete. Pro příště ještě zkuste připojení internetu přes UPC , než si to posílat balíkovou poštou UPS, tam to opravdu může déle trvat než to dorazí Upraveno 20. února 2013 uživatelem Návštěvník Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Pan_Filuta Odesláno 20. února 2013 Sdílet Odesláno 20. února 2013 Díky! Jakmile jsme přešel z UPS na UPC, stránky se už nenačítají dny, ale jen sekundy:) PS: Jak vynutím změnu IP u UPC? Zkusil jsem na celou noc vypnout modem...ale IP drží. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.