Návštěvník Jaku Odesláno 20. února 2013 Sdílet Odesláno 20. února 2013 Záleží na tom co používáš pro připojení za modemem. Jinak spolehlivé je vyměnit (třeba dočasně) MAC adresu. DHCP přiděluje IP adresy podle MAC adresy a to buď routeru nebo přímo PC, pokud nemáš router, ale jen switch nebo připojuješ PC hned k modemu. Jinou variantou jsou ty nové modemy s integrovaným routerem a wifi. Tam vůbec netuším, jestli je možné vynutit změnu IP adresy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Pan_Filuta Odesláno 20. února 2013 Sdílet Odesláno 20. února 2013 Díky, používám nějaký novější Cisco bez wifi, zkusil jsem ho jen vypnout vypínačem s tím že jsme doufal že moji nevyužitou IP dají někomu jinému, ale asi je lease time větší. Zkusím tedy místo routeru zapojit PC a uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 20. února 2013 Sdílet Odesláno 20. února 2013 Já měl před čaem problém s IP na blacklistu. Požádal jsem prostřednictvím formuláře o změnu IP, žádný problém nebyl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 20. února 2013 Sdílet Odesláno 20. února 2013 Staci si zkusti zmenit MAC adresu, treba i primo v routeru a dostanes hned jinou IP. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Pan_Filuta Odesláno 20. února 2013 Sdílet Odesláno 20. února 2013 Díky, dám vědět jak jsem dopadl. Jinak co jsem googlil, je docela běžné že posterous někoho zablokuje. Ochranu před útoky si nechá dělat externě, a tam se s tím asi moc nemažou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Pan_Filuta Odesláno 21. února 2013 Sdílet Odesláno 21. února 2013 Děkuji za pomoc, změna MAC pomohla prakticky okamžitě. Posterous se již načítá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.