Odesláno 20. února 2013 12 let Záleží na tom co používáš pro připojení za modemem. Jinak spolehlivé je vyměnit (třeba dočasně) MAC adresu. DHCP přiděluje IP adresy podle MAC adresy a to buď routeru nebo přímo PC, pokud nemáš router, ale jen switch nebo připojuješ PC hned k modemu. Jinou variantou jsou ty nové modemy s integrovaným routerem a wifi. Tam vůbec netuším, jestli je možné vynutit změnu IP adresy.
Odesláno 20. února 2013 12 let Díky, používám nějaký novější Cisco bez wifi, zkusil jsem ho jen vypnout vypínačem s tím že jsme doufal že moji nevyužitou IP dají někomu jinému, ale asi je lease time větší. Zkusím tedy místo routeru zapojit PC a uvidím.
Odesláno 20. února 2013 12 let Já měl před čaem problém s IP na blacklistu. Požádal jsem prostřednictvím formuláře o změnu IP, žádný problém nebyl...
Odesláno 20. února 2013 12 let Staci si zkusti zmenit MAC adresu, treba i primo v routeru a dostanes hned jinou IP. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 20. února 2013 12 let Díky, dám vědět jak jsem dopadl. Jinak co jsem googlil, je docela běžné že posterous někoho zablokuje. Ochranu před útoky si nechá dělat externě, a tam se s tím asi moc nemažou.
Odesláno 21. února 2013 12 let Děkuji za pomoc, změna MAC pomohla prakticky okamžitě. Posterous se již načítá.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.