Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Program Russia Today byl ukončen z důvodu vypršení smlouvy na jeho poskytování.

viz. FB/UPC

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

Toho jsem se bál. A to se nemohli dohodnout na prodloužení? Pochybuju, že problémy dělalo RT, když vysílají zdarma po internetu. Spíše bych viděl chybu tradičně v UPC. :roll:

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

Na co jsou ty stranky UPC, kdyz tam nemuzou ani napsat pitomou zpravu, od 1.2 nam skocila smlouva, a proto byl zrusen kanal RT?

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA
Odesláno

volal jsem na UPC, že mi stále nefunguje smíchov, odpověď - obraťte se na výrobce TV (LG 50PZ570)....

Odesláno

A máš naladěný mux s ruskými programy?

Kolik máš naladěných TV programů a kolik rádií?

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Programy se budou přeskupovat 11. a 12. února.

Telka přibude 22. února.

Očekávám tedy nejpozději toho 22. i Kino Svět a Animal Planet HD.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

No nebude to hned 12.2. co ja vím tak to přehazování programů bude po částech, aby to nebylo tak naráz. Vypadá to vždy tak na 2-4 dny souběhu.

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno

No to je zase jednou úžasný nápad! Místo aby to udělali všechno najednou a nedělali v tom bordel, to budou dělat po částech, abychom měli o práci na několik týdnů postaráno a nemohli si všechny kanály setřídit podle sebe hned při jednom! Kterého magora toto zase napadlo? Že já se vůbec ptám, prostě typické UPC, co nejvíce svým zákazníkům znepříjemnit život. Ach jo!

A když už jsem u toho, tak ještě jeden dotaz. Kdy konečně UPC přidá Audio Description u ČT (a myslím, že Barrandov to má taky, ale nejsem si jistý)? Je to už pět dní, co to ČT zprovoznila a UPC jako vždy zaspalo.

Odesláno
No nebude to hned 12.2. co ja vím tak to přehazování programů bude po částech, aby to nebylo tak naráz. Vypadá to vždy tak na 2-4 dny souběhu.

Některé věci mi dochází pomaleji.

Co si mám předatavit pod pojmem "2-4 dny souběhu"? Souběh čeho s čím? Zároveň nově seřazené a zároveň neseřazené?

To je přeci nesmysl. Čísla kanálů jsou jen jedny. Není modrá sada kanálů seřazená a červená řada původní.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague