Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno
Což mi ale moc nepomůže. Já mám Kaon KCF-B3000HCO a tam Megamax není a mě by zajímalo proč, kde zase kdo z UPC udělal chybu.

Tak já jsem ho naladila, ale k životu ho asi potřebovat nebudu. Hlavně mi vadí, že než to na všech televizích zas přeskládám,to u toho promeškám fůru času. Mám dva CA moduly a setobox Kaon. Na Samsungu to opravdu je lahůdka než to člověk přeskládá. LG to má trochu jednodušší. No a setobox se svýma favoritama-raději nemluvit. Takže ladit asi začnu o víkendu, až nebude nikdo doma, protože za normálního provozu by to bylo na rozvod. A to si musím dát pozor, aby čísla programů byly stále jako dřív. Jak nebude Eurosport na pozici 44, tak mužská část domácnosti bude velmi rozezlena :D Opravdu to UPC vymyslelo tak, aby zákazník byl spokojen a programy měl pěkně pohromadě. Ale asi se mu to nepovedlo.

Mám také TV Samsung a jen jeden CA modul a pro naladění a přidání nových TV stanic používám http://www.upc.cz/pdf/Frekvencni_prehle ... evizee.pdf a podle frekvence té dané stanice pak manuální ladění. Nic se mi nerozhází a pouze novou TV stanici zařadím kam chci a potřebuji. Mám také stažený a mohl bych použít Channel List PC Editor ale je to pracnější než popisovaná metoda. Jenom malý háček je v tom, aby UPC do frekvenčního přehledu včas novou TV stanici uvedlo.

Odesláno

Jenom malý háček je v tom, aby UPC do frekvenčního přehledu včas novou TV stanici uvedlo.

Právě u UPC to není malý háček, ale velký problém (zcela nezvládnutá vnitrofiremní komunikace ve všech směrech)

Odesláno
Což mi ale moc nepomůže. Já mám Kaon KCF-B3000HCO a tam Megamax není a mě by zajímalo proč, kde zase kdo z UPC udělal chybu.

Tak já jsem ho naladila, ale k životu ho asi potřebovat nebudu. Hlavně mi vadí, že než to na všech televizích zas přeskládám,to u toho promeškám fůru času. Mám dva CA moduly a setobox Kaon. Na Samsungu to opravdu je lahůdka než to člověk přeskládá. LG to má trochu jednodušší. No a setobox se svýma favoritama-raději nemluvit. Takže ladit asi začnu o víkendu, až nebude nikdo doma, protože za normálního provozu by to bylo na rozvod. A to si musím dát pozor, aby čísla programů byly stále jako dřív. Jak nebude Eurosport na pozici 44, tak mužská část domácnosti bude velmi rozezlena :D Opravdu to UPC vymyslelo tak, aby zákazník byl spokojen a programy měl pěkně pohromadě. Ale asi se mu to nepovedlo.

Mám také TV Samsung a jen jeden CA modul a pro naladění a přidání nových TV stanic používám http://www.upc.cz/pdf/Frekvencni_prehle ... evizee.pdf a podle frekvence té dané stanice pak manuální ladění. Nic se mi nerozhází a pouze novou TV stanici zařadím kam chci a potřebuji. Mám také stažený a mohl bych použít Channel List PC Editor ale je to pracnější než popisovaná metoda. Jenom malý háček je v tom, aby UPC do frekvenčního přehledu včas novou TV stanici uvedlo.

Tak děkuju za radu, zkusím všechno, co mi tu kdo poradil. Snad to za víkend všechno zvládnu :-)

Odesláno

. Programová nabídka UPC bude od 14. února obohacena o nové programy:

Horor Film, doplnění nočního vysílání programu CS Film. Do konce března bude program dostupný pro všechny klienty, od dubna naleznete program v nabídce Komfort (a Standard,
   Supreme) a ve filmovém a rodinném balíčku Relax

Máte zakódováný Horor Film nebo se vám normálně zobrazuje?U mě je zakódovaný. :?

Odesláno

U mě totéž. To se zas jednou UPC něco povedlo, nebo spíš nepovedlo. Ach jo.

Odesláno

Lokalita Příbram .... koukal jsem na cs film ... v půlnoci (když začal vysílat horor film) tam asi na 3 vteřiny skočil horor film a poté čená obrazovka ... zakódovaný signál... je vidět, že opravdu, ale opravdu to mají "vychytaný" .... škoda mluvit ... bravo UPC perfektní služba

Odesláno

Mám 2 TV Sony+2 CAmoduly.V seznamu programů mám plno stanic s názvem v závorce,bez popisu programů.Nejdou mi vůbec slovenské programy.Naladil jsem to znova a je to stejné.Možná,že aktualizace přijde později,-je třeba nechat TV puštěné,programy "naskáčou"samy,nebo bude třeba znova ladit? Havířov.

Odesláno

Slovenské programy jsou na novém multiplexu.

frekvence 778

SR 6900

• -
  • -
  • Klasik
  • 2x CA modul
  • Praha 11 - Chodov
Odesláno

Na frekvenci 778, SR 6900 není signál. Asi zpoždění.....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague